microneedling.png

Magma

808nm Diode Laser, ND 1064nm Diode Yag, IPL 430-1200nm

Het eerste apparaat dat 808nm Diode Laser combineert met ND 1064nm Diode Yag en IPL 430-1200nm in hetzelfde systeem. Met uitstekende resultaten en ongeëvenaard comfort voor alle huidtypen.

Spark Pro

Een professionele oplossing voor maximale precisie

Breng uw behandelingen naar een hoger niveau met de 2 meest gevraagde technologie in een systeem. Een professionele IPL-oplossing met onze meest geavanceerde 3D IPL-technologie voor maximale precisie bij elke puls. En 808nm Diode Laser, dé ultieme ontharingsoplossing voor alle huidtypen. Uitstekende resultaten en ongeëvenaard comfort.

PRX-T33

No-Needle-Skin-Booster

Dé nieuwste trend op het gebied van anti-aging en huidverbetering! Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden die de huid een intense boost geeft met direct resultaat.

Synergie Skin

Cosmeceuticals

De Synergie Skin lijn bestaat uit een complete range cosmeceuticals op basis van stabiele, hoogwaardige actieve ingrediënten om de huid van binnenuit te veranderen en te herprogrammeren.

Synergie Skin

Mineral Make-up

Synergie Minerals is een make- up lijn die in hoge mate een breedspectrum UV-bescherming biedt voor alle huidtypes en vrij is van schadelijke stoffen.

Dermica Goldpen en solutions

professioneel systeem voor microneedling behandelingen

Een Dermica behandeling met de Goldpen in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine en verbetert de huidtextuur. Inzetbaar voor talloze huidindicaties als acne, pigmentatie, huidveroudering.

DAS-Plasma

Dermo Ablation Surgery

DAS-Plasma is de nieuwste en volledig veilige methode voor niet-chirurgische ooglidlifting, rimpelvervaging, huidverstrakking en huidoneffenheden. Voor de beste resultaten bieden wij het meest complete en uitgebreide apparaat. DAS-Plasma is verder doorontwikkeld ten opzichte van andere merken; heeft een langere werkduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie. 

Deesse Led Masker

770 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.

Het masker combineert drie verschillende golflengtes (415nm - 630nm - 830nm) in drie verschillende standen voor behandeling van vele huidindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Oxygenetix

De enige foundation die essentiële zuurstof in de huid laat doordringen

Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en is ideaal direct na een intensieve huidbehandeling. Bevordert het herstel van de beschadigde huid.

WISHPro

Magnetic Infusion Technology

De WISHPro Plus is het ultieme en meest veelzijdige behandelapparaat voor professionele salons en huidpraktijken. Magnetic Infusion Technology een “state-of-the-art technology" en gepatenteerde capsules bieden effectieve penetratie voor naaldvrije, 100% veilige en aangename beauty behandelingen.  Zichtbaar effect in slechts 15 minuten.

VI Peel

Anti-aging, Acne, Littekens, Pigmentatie

Multiblend peelings voor het verbeteren van de huidtextuur, verminderen van lijntjes en rimpels, ideaal tegen een vale huid, actieve acne, acne littekens, pigmentatie, eczeem, psoriasis. 

Carboxy Oxygel masker

Activeert de celopbouw door toevoer essentiële CO2

Het Oxygel masker bevat een gel en een maskervel. Zodra deze met elkaar in contact komen, wordt CO2 gegenereerd. De huidcellen in het behandelgebied vernieuwen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd.

Cryolipolyse

Behandeling van lichaamsvet met koeling

Cryolipolyse is een niet-invasieve, klinisch bewezen methode van vetreductie door middel van koeling. Vetcellen worden vernietigd en de vetlaag zal geleidelijk verminderen zonder omliggend weefsel te beschadigen.

Liposuctie & Lipofilling

Microcanules in diverse diameters en lengtes

Voor plastische chirurgie en liposuctie-experts levert SURE Medical een uitgebreid assortiment
instrumenten voor liposuctie en lipofilling. Ons productassortiment bestaat uit hoogwaardige
herbruikbare en single-use producten voor het oogsten en herinjecteren van vet.

Puregraft

Systeem voor vettransplantatie

Het Puregraft-systeem is een uniek systeem en is speciaal ontworpen om de transplantatie van vet te standaardiseren en inconsistentie en onvoorspelbaarheid te voorkomen..

Het is het enige systeem waarvan bewezen is dat het 97% van de overtollige componenten consistent verwijdert wordt en retentie op lange termijn duidelijk verbetert.

St' Rim

Single use procedure set

St’ Rm voor Micro fat Grafting is een ideale set voor het gelaat, maar ook voor andere kleine volumina lipofilling indicaties. De set bevat een harvest canule, 3 re-injectie canules en introduction naalden.

PRP- Cellenis

Bloedplaatjes Rijk Plasma - regeneratieve geneeskunde

PRP is een behandelmethode waarbij eigen groeifactoren in het lichaam worden ingezet om op een gewenste locatie de huid te herstellen en te verjongen.
 

Please reload