top of page
SURE Medical
Puregraft.png

EMPOWERING NATURAL BEAUTY

 

Vetoverdracht is het proces waarbij eigen vetweefsel wordt gebruikt om de contouren
van het lichaam op de meest natuurlijke manier te reconstrueren.

 

Vetoverdracht wordt toegepast om het gezicht, de borst, de billen en de handen meer volume te geven.
Het kan worden gebruikt om bestaande rondingen te verbeteren, de tekenen van veroudering verminderen of gebieden met verlies van zacht weefsel te reconstrueren.

Afhankelijk van het gewenste resultaat kan alleen vetweefsel worden gebruikt, of in combinatie met een implantaat of filler om het verbeterde gebied een zachter en natuurlijker uiterlijk te geven.

Het gebruik van eigen vetweefsel definieert op een biologische manier opnieuw de natuurlijke schoonheid.

DOWNLOAD PUREGRAFT BROCHURE

Het Puregraft-systeem is een uniek systeem en is speciaal ontworpen om de transplantatie van vet te standaardiseren en inconsistentie en onvoorspelbaarheid te voorkomen..

Het is het enige systeem waarvan bewezen is dat het 97% van de overtollige componenten consistent verwijdert wordt en retentie op lange termijn duidelijk verbetert.

In het afgelopen decennium hebben artsen een manier gezocht om de overleving van transplantaten te verbeteren door de ontwikkeling van geavanceerde technieken voor het oogsten, verwerken,

en het afleveren van het vettransplantaat.
Puregraft vertegenwoordigt een nieuwe vooruitgang gebaseerd op klinisch onderzoek en biedt artsen een gestandaardiseerd proces om de resultaten van vettransplantatie te verbeteren. In 15 minuten worden verontreinigingen zoals vrije lipiden, rode bloedcellen en leukocyten uit vetweefsel verwijderd. Het verwijderen van deze verontreinigingen verbetert de retentie van het transplantaat en biedt de beste kwaliteit van vet dat artsen in een patiënt kunnen injecteren.

Puregraft

De wetenschap van vet
 

De gemiddelde levensduur van een volwassen adipocyt (vetcel) is 7 tot 12 jaar.

Als we aankomen of afvallen, verandert het aantal vetcellen niet, maar groeien of krimpen ze in omvang. Dit is wat diëten zo moeilijk maakt: je verliest niet echt het vet!
 

Het proces van vetoverdracht verwijdert het vet volledig uit ongewenste gebieden en verplaatst het naar gebieden die volumeverbetering nodig hebben. De lange levensduur van een vetcel zorgt ervoor dat deze blijft waar hij opnieuw is geïmplanteerd. Vetoverdracht wordt vaak gebruikt om het volume in de borst of billen te vergroten of te vervangen. Het hergebruikte vet wordt geïnjecteerd in gebieden waar al wat vet aanwezig is, en versmelt uiteindelijk met het omliggende weefsel.
 

Vetoverdracht kan ook in kleinere hoeveelheden worden gebruikt om de contouren van het gezicht opnieuw te vormen. Verlies van levendigheid of elasticiteit, of de aanwezigheid van rimpels, is vaak te wijten aan volumeverlies in de onderliggende huidlaag. Dit volume werd ooit gevuld door een dun laagje vetweefsel, dat ook een populatie regeneratieve cellen bevatte die de elasticiteit en kwaliteit van de huid in stand houdt. Naarmate we ouder worden, verliezen we deze laag vet en stamcellen, waardoor we een "leeggelopen" en vermoeider uiterlijk krijgen.

SURE Medical.jpg

Niet alle vetoverdracht is hetzelfde
 

Veel vetoverdrachtstechnieken zijn niet-steriel en niet effectief bij het reinigen van het weefsel. Wanneer verontreinigingen zoals bloed of olie in het transplantaat achterblijven en opnieuw worden geïnjecteerd, kan dit leiden tot tegenvallende resultaten en mogelijke veiligheidsrisico's.
 

Een revolutionaire technologie genaamd Puregraft verbetert de kwaliteit van de resultaten van vetoverdracht. Met behulp van een zacht en efficiënt filtersysteem reinigt Puregraft het vetweefsel door ongewenste verontreinigingen te verwijderen, waardoor een sterk gezuiverd transplantaat achterblijft. In tegenstelling tot andere technieken, houdt het gesloten systeemontwerp van Puregraft het weefsel in een steriele omgeving. Dit maakt Puregraft een veiligere procedure, zorgt voor sneller herstel en een nauwkeuriger resultaat.

Puregraft.jpg

Hoe het werkt
 

In 3 stappen kunnen artsen het hydratatieniveau van het transplantaat regelen. De juiste hydratatiebalans is belangrijk om de transplantaatkwaliteit te garanderen.

1) Vetweefsel wordt in Puregraft geïnjecteerd en door het eerste membraan gefilterd om bloedcellen, vrije lipiden, tumescente oplossing en andere onzuiverheden uit het liposuctieproces te verwijderen.

2) Het tweede membraan zorgt ervoor dat de verontreinigingen in een afvalzak kunnen worden afgevoerd.

3) Het vetweefsel dat met Puregraft wordt gebruikt, wordt tweemaal gewassen met een bepaald volume steriele IV-oplossing zoals Ringer-lactaat of zoutoplossing. Het gewassen geconcentreerde weefsel wordt vervolgens uit Puregraft gehaald om opnieuw in het lichaam te worden geïnjecteerd.

In tegenstelling tot centrifuge- of zeeftechnieken, behoudt Puregraft de integriteit van vetweefselstructuren door het gebruik van zwaartekracht en een speciale gepatenteerde filtratielaag. Het resultaat is dat de arts een gezonder, levensvatbaarder transplantaat kan krijgen om het volume te maximaliseren.

Puregraft.jpg
Testtubephoto.PNG
Puregraft.jpg
Puregraft.jpg
bottom of page