top of page
Lipofilling SURE Medical.jpg

Voor plastische chirurgie en liposuctie-experts levert SURE Medical een uitgebreid assortiment
instrumenten voor liposuctie en lipofilling. Ons productassortiment bestaat uit hoogwaardige
herbruikbare en single-use producten voor het oogsten en herinjecteren van vet.

 

Onze 100% focus ligt op de kwaliteit en service die wij bieden. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten en meerdere merken die voldoen aan onze hoge normen, van ISO-certificering tot kwaliteitscontrole, verpakking, sterilisatie en doorlevering aan de eindgebruiker.

Triangle Surgical Ltd

Triangle Surgical is gespecialiseerd in canules voor lipofilling en liposuctie behandelingen. 

 
Kwaliteit, gebruiksgemak en standaardisatie zijn key. Menig ziekenhuis zocht daarom de samenwerking met SURE Medical om zo hun lipofilling-procedure te optimaliseren.

Europese richtlijnen worden steeds strikter als het gaat over het reinigen en steriliseren van re-usable liposuctie en lipofilling canules. Niet verwonderlijk als je jezelf bedenkt dat het niet echt mogelijk is om kleine diameter (3mm en kleiner) canules effectief te ontdoen van weefsel, zeker niet als de canule geen eindstandige opening heeft. 
Dit is een van de belangrijkste redenen dat steeds meer gezondheids- instellingen overstappen op single-use canules.

Een uitgebreid assortiment producten met een bewezen staat van dienst bij medische professionals en patiënten.

Lipofilling SURE Medical
Liposuctie SURE Medical.jpg

St’rim micro fat grafting set
 

St’rim procedure pakket, een complete set voor micro fat grafting, ideaal voor het gelaat en andere kleine volumina lipofilling indicaties.

De onderlinge verhoudingen van de openingen zijn spe- ciaal ontworpen om geoogst vet te verkrijgen dat zonder beschadiging de canule kan passeren en tegelijkertijd groot genoeg is om de lobulaire weefselarchitectuur te behouden.
 

Elke canule kan worden gebogen en is zo aan te passen aan anatomische contouren.

De canules hebben een inwendige en uitwendige opper- vlaktebehandeling ondergaan om de integriteit van het gastheerweefsel en het oogstweefsel te verzekeren.
 

Single-use dus geen risico op verslechtering van kwaliteit zoals bij hergebruik van re-usable canules. Een duurzame en kostenbesparende oplossing ten opzichte van het ge- bruik en de risico’s van herbruikbaar materiaal.

Lipofilling
Lipofilling

Kenmerken

De omvang van de in de canule aanwezige openingen en de omvang van de re-injectie canule opening zijn passend bij de grootte van de kleinste levensvatbare eenheid van vetcellen.

Elke canule kan worden gebogen en is zo aan te passen aan anatomische contouren.

De canules hebben een inwendige en uitwendige oppervlaktebehandeling ondergaan om de integriteit van het gastheerweefsel en de graft weefsel te verzekeren.

St'rim biedt constante prestaties op hoog niveau en van hoge chirurgische kwaliteiten, er is geen risico op verslechtering van kwaliteit zoals bij hergebruik van re-usable canules.

St'rim single-use canules zijn een echte besparing ten opzichte van het gebruik en de risico's van herbruikbaar materiaal.

Waarom St'rim?

Lipofilling

Met St’rim

Afgemeten openingen (600μm)

Diameter oogstcannule: 2 mm diameter

Zuiging onder laag vacuüm: optimaal behoud en integriteit van vetweefsel

Lipofilling

Zonder St’rim

Onregelmatige vorm en grootte van vetweefsel.
Diameter van de oogst cannula: 3 mm

Lipofilling
bottom of page