WiQo Cosmeceuticals.jpg

WiQo Cosmeceuticals

De WiQo®-lijn is ontwikkeld door dermatologen die de gezondheid en het welzijn van de huid als hoofddoel hebben.
Gebaseerd op kennis en ervaring en door middel van een programma dat aan de belangrijkste huidbehoeften voldoet:


BESCHERMING - PREVENTIE - STIMULATIE
 

Deze cosmeceuticals versterken en ondersteunen ook het effect van een PRX-T33 behandeling voor snellere en mooiere resultaten.

  • Bescherming - tegen schade door UV-straling, weersinvloeden, dehydraterend effect van de lucht en luchtvervuiling.

  • Preventie - toevoeging van voedingsstoffen die de natuurlijke hydrolipidische film onderhouden en herstellen.

  • Stimulatie - bevordert de regeneratie en reparatie van epidermale cellen, stimuleert de natuurlijke synthese van hyaluronzuur stimuleert en helpt de huid om voedingsstoffen te absorberen. Door de vitaliteit van de stamcellen te versterken blijft de huid zichzelf vernieuwen met behoudt van een jeugdige uitstraling.

WiQo Face Fluid.jpg

WiQo SMOOTHING FACE FLUID 

Deze face fluid heeft een 3-voudige werking: hydrateert, maakt glad en regenereert de huid dankzij een juiste verhouding en actieve concentratie van glycolzuur en PH-waarde.

Glycolzuur is het kleinste alfa-hydroxyzuur (AHA) dat water in de epidermale cellen behoudt en de huid aanzet tot exfoliatie. De synergie tussen het glycolzuur en de geselecteerde ingrediënten zorgt voor betere tolerantie door alle huidtypen.

De optimale PH-waarde in WiQo Smoothing Fluid bevordert een hydraterende activiteit in de epidermis en verstevigt de huid door een toename van de cel proliferatie. Deze "oefening" activeert de productie van collageen en elastine vezels.

WiQo SMOOTHING FACE FLUID is geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in alle seizoenen, inclusief de zomer. 

WiQo NOURISHING EN MOISTURIZING CREAM - droge huid

Herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière.
De hoge kwaliteit en concentratie van shea butter verzacht, voedt en beschermt de huid en helpt haar elasticiteit te verhogen. Actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken. 

Het actieve bestanddeel van Echinacea (zonnehoed) heeft een rustgevende en anti-inflammatoire werking. Vitamine E heeft een sterk antioxidatieve werking, het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen. Vitamine A verbetert huidtint en elasticiteit en stimuleert de productie van collageen.
 

Uitstekend voor droge en zeer droge huid en als nabehandeling bij overige esthetische behandelingen.

WiQo Moisturizer droge huid.jpg
WiQo Cosmeceuticals.jpg

WiQo NOURISHING EN MOISTURIZING CREAM - normale / gecombineerde huid

Heeft dezelfde eigenschappen en werking als de crème voor de droge huid.

Beide crèmes bevatten voedende en hydraterende plantaardige oliën die de huid soepel en gehydrateerd houden en de huid beschermen tegen zonschade. 

 

Jojoba olie; bevat vitaminen A, F en E en mineralen, waaronder zink, koper en jodium.
Heeft een hoog herstellend vermogen en het fungeert als een natuurlijke zonnebrandcrème. 

Macadamia-olie: bevat vitaminen A, E en D en linolzuur. Hydrateert en maakt de huid zacht en soepel, verzacht en vervaagt rimpels, littekens, striae en gaat huidirritatie tegen.

Echinacea angustifolia-extract; is een plantederivaat met verstevigende eigenschappen. Het vertraagt ​​de natuurlijke afbraak van hyaluronzuur in de weefsels en versnelt weefselregeneratie.

WiQo ELASTICIZING ANTI-DRYING BODY CREAM

Door de natuurlijke afweer van de huid van binnenuit te versterken, helpt deze formule bij het herstel van de pH-waarden, ondersteunt regeneratie en vult het huideigen vochtgehalte aan. Glycolzuur reguleert de dikte van de hoornlaag, de huid voelt glad en zacht aan en wordt intens en langdurig gehydrateerd.

De bodycream is een complete behandeling voor veel huidproblemen zoals huidveroudering, striae en aanhoudende droge huid.

 

WiQo Body Cream.jpg
WiQo Eyecontour.jpg

WiQo Eye Contour and Facial Serum

Een emulsie die rijk is aan actieve ingrediënten met een hydraterende en elastische werking. Avocado-olie, Dimethylaminoethanol (DMAE) en Hexapolysacchariden rijk aan glucuronzuur, gecombineerd in een formule met een lichte textuur, maken dit product tot een ideale vochtinbrengende crème voor gevoelige huidzones (zoals oogcontouren). Of als basis voor hernieuwde hydratatie gedurende de dag.

WiQo Cosmeceuticals als aanvulling op de PRX-T33 behandeling

 

Een actief huidprogramma om het effect van de PRX-T33 behandeling te versterken en de werking
te ondersteunen voor snellere en mooiere resultaten.

 

De gepatenteerde formule van PRX-T33 werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De doorbraak is de unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) met waterstofperoxide (H2O2). De twee stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

WiQo PRX-T33.png