top of page

Resultaatgerichte huidverbetering ondersteund door 'Clean Science'

Wil je werken met duurzame, milieuvriendelijke en Animal Cruelty Free producten? En wil je sterk inzetten op de allerbeste huid voor je cliënten en hun huidgezondheid?

Synergie Skin staat voor resultaatgerichte huidverzorging ondersteunt door Clean Science. Supercharged met de maximale dosering aan actieve ingrediënten, combineren we de allerbeste ingrediënten uit de natuur met vernieuwende technologieën. Alle vitamines, peptiden, antioxidanten en ingrediënten uit de biotechnologie,
zijn gekozen met als enige doel het creëren van een zichtbare en biologische verandering in de huidcellen.

Skinnovation, the Synergie Skin way. 

“Je huidverzorgingsproducten moeten in synergie met je huid werken en de ingrediënten moeten in synergie in het product zelf werken. Het formuleren van huidverzorging gaat niet alleen over een heleboel ingrediënten bij elkaar doen en dat een product noemen. Cosmetische chemie vereist een duidelijk begrip van hoe deze ingrediënten synergetisch samenwerken om de beste resultaten te verkrijgen”, zegt Terri.

 

Synergie Skin heeft een breed assortiment producten die geschikt zijn voor alle soorten huidproblemen, zoals huidveroudering, acne, droge huid, hyperpigmentatie, melasma, vette huid en rosacea. Minerale foundations en concealers met extra actieve ingrediënten om huidproblemen – vooral droogheid – aan te pakken.

We’ve found the perfect Synergie between

skincare and real results.

Duurzame Clean Science

De Clean Beauty-markt heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Het is gemakkelijk om Clean Beauty te verwarren met de formuleringsfilosofie van Synergie Skin: Clean Science®. Clean Beauty is een trend die 'natuurlijke' ingrediënten promoot met nultolerantie voor gesynthetiseerde ingrediënten. De opvatting dat alles "100% schoon en natuurlijk" is, negeert wetenschappelijk bewijs en processen die nodig zijn om veilige en betrouwbare producten te maken. Clean Science plaatst de gezondheid van de huid en onze planeet als eerste prioriteit. “Ik streef ernaar om effectieve, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging te formuleren met merktransparantie en ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de levensduur, de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren”, legt Terri uit.

Synergie Skin

What's on the inside counts

In onze formules gebruiken we ingrediënten die dierproefvrij zijn en op verantwoorde wijze afkomstig zijn van leveranciers die een volledige traceerbaarheid vertonen en
stri
kte veiligheidsmaatregelen doorstaan.

Meet the Maker
Terri Vinson

Als een gevierde Australische huidwetenschapper, cosmetisch chemicus, gepubliceerde auteur en de oprichter van Synergie Skin, wordt Terri Vinson erkend als een van de meest innovatieve en gekwalificeerde professionals in de branche. Terri is een gepassioneerde visionair die gedreven is om producten van de hoogste kwaliteit en de hoogste potentie op de markt te creëren. Ze is een wereldwijd erkende formuleerder, docent op het gebied van cosmetische wetenschap en auteur van 'Skinformation: A Clean Science Guide to Beautiful Skin'

WORD PARTNER

Investeer in succes

Met Synergie Skin behaal je daadwerkelijk huidverbeterende resultaten bij jouw klanten. Direct en op de langere termijn. Geen loze beloftes bij dankzij onze Skin science.  

Naast een uitgebreide Retail-lijn met cosmeceuticals en minerale make-up, heeft Synergie ook een unieke reeks gespecialiseerde professionele producten die in grotere, voordelige volumes worden geleverd.

Word Synergie Skin Partner
Word Synergie Skin Partner
Sustainability-alt-banner.jpg

We’ve found the perfect Synergie between sustainability and

environmentally positive manufacturing

Als pioniers van Clean Science® zet Synergie Skin zich in voor een schone toekomst en blijft ze bewust duurzame beslissingen nemen binnen elk facet van hun bedrijf.

Ze zijn trots op het duurzaam inkopen van ingrediënten van leveranciers die volledige traceerbaarheid tonen en strikte certificeringseisen doorstaan.

Onze verpakking gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke materialen, waaronder recyclebare lak en plantaardige inkten. Dit betekent geen laminaat en geen verborgen plastic. Recyclebare glasmaterialen zijn ook geïntroduceerd als aanvulling op een milieuvriendelijke verpakking.

bottom of page