top of page

Resultaatgerichte huidverbetering ondersteund door 'Clean Science'

Wil je werken met duurzame, milieuvriendelijke en Animal Cruelty Free producten? En wil je sterk inzetten op het allerbeste voor je cliënten

en hun huidgezondheid?

Synergie Skin staat voor resultaatgerichte huidverzorging ondersteunt door Clean Science. Supercharged met de maximale dosering aan actieve ingrediënten, combineren we de allerbeste ingrediënten uit de natuur met vernieuwende technologieën om de gezondheid en uitstraling van de huid te bevorderen. 

Een uitgebreide lijn met retail producten voor alle huidtypes en huidindicaties, en een speciale lijn met professionele formules, kun jij iedere klant een passende behandeling en thuisadvies bieden
.

Synergie Skin cosmeceuticals.jpg
Synergie Skin cosmeceuticals.jpg

Skinnovation, the Synergie Skin way. 

Onze resultaatgerichte producten zijn gebaseerd op stabiele, hoogwaardige werkstoffen die zijn ontwikkeld om de huid te veranderen en van binnenuit te stimuleren.

We combineren alleen zuivere en actieve ingrediënten in onze formules om biologische verandering bij de bron te creëren. Elementen die de huid niet ten goede komen of als twijfelachtig worden beschouwd, sluiten we uit. Echt vertrouwen gaat verder dan de oppervlakte en dat geldt ook voor onze resultaten.

We’ve found the perfect Synergie between

skincare and real results.

Hoe is Clean Science anders?

De Clean Beauty-markt heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Het is misschien gemakkelijk om Clean Beauty te verwarren met de formuleringsfilosofie van Synergie Skin: Clean Science®. Clean Beauty is een schoonheidstrend die 'natuurlijke' ingrediënten promoot met nultolerantie voor in het laboratorium gesynthetiseerde elementen. Deze mentaliteit dat alles "100% schoon en natuurlijk" is, gaat vaak ten koste van het negeren van wetenschappelijk bewijs en processen die nodig zijn om veilige en betrouwbare producten te maken. Ons doel is om zoveel mogelijk transparant zijn in onze kernwaarden om verwarring voor onze klanten te voorkomen. Door de hoogste kwaliteit synthetische stoffen en natuurlijk afgeleide ingrediënten in synergie samen te voegen, creëren we een ​​objectief meetbaar voordeel voor de klant. Dit doen we terwijl we ook op een oprechte, resultaatgerichte manier verantwoording afleggen aan onze milieu-impact. Clean Science plaatst de gezondheid van de huid en onze planeet als eerste prioriteit.

Synergie Skin

What's on the inside counts

In onze formules gebruiken we ingrediënten die dierproefvrij zijn en op verantwoorde wijze afkomstig zijn van leveranciers die een volledige traceerbaarheid vertonen en
stri
kte veiligheidsmaatregelen doorstaan.

Meet the Maker
Terri Vinson

Als een gevierde Australische huidwetenschapper, cosmetisch chemicus, gepubliceerde auteur en de oprichter van Synergie Skin, wordt Terri Vinson erkend als een van de meest innovatieve en gekwalificeerde professionals in de branche. Terri is een gepassioneerde visionair die gedreven is om producten van de hoogste kwaliteit en de hoogste potentie op de markt te creëren. Ze is een wereldwijd erkende formuleerder, docent op het gebied van cosmetische wetenschap en auteur van 'Skinformation: A Clean Science Guide to Beautiful Skin'

Synergie Skin

Word Partner, investeer in succes

Wil je werken met duurzame, milieuvriendelijke en Animal Cruelty Free producten?

En wil je sterk inzetten op het allerbeste voor je cliënten en hun huidgezondheid?

 

Synergie Skin is het perfecte assortiment om te helpen de omzet voor jouw bedrijf te verhogen. De Synergie Skin productlijn bestaat uit een Retail-lijn met cosmeceuticals en minerale make-up. Synergie Professional is een unieke reeks gespecialiseerde producten die uitsluitend voor professioneel gebruik worden gebruikt en die in grotere, voordelige volumes worden geleverd.

Sustainability-alt-banner.jpg

We’ve found the perfect Synergie between sustainability and

environmentally positive manufacturing

Als pioniers van Clean Science® zet Synergie Skin zich in voor een schone toekomst en blijft ze bewust duurzame beslissingen nemen binnen elk facet van hun bedrijf.

Ze zijn trots op het duurzaam inkopen van ingrediënten van leveranciers die volledige traceerbaarheid tonen en strikte certificeringseisen doorstaan.

Onze verpakking gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke materialen, waaronder recyclebare lak en plantaardige inkten. Dit betekent geen laminaat en geen verborgen plastic. Recyclebare glasmaterialen zijn ook geïntroduceerd als aanvulling op een milieuvriendelijke verpakking.

bottom of page