top of page
Dermica Microneedling.jpg

MICRONEEDLING IS EEN EFFECTIEVE
BEHANDELMETHODE
OM DE HUID IN DE DIEPTE TE VERNIEUWEN
ZONDER DE OPPERHUID TE BESCHADIGEN

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van hooggekwalificeerde dunne naalden op een heel heel gecontroleerde manier kleine onzichtbare microperforaties in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt de huideigen wondgenezing aangezet. 

 

Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel verstevigt deze behandeling de huid door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken en zorgt het voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur. Acnelittekens, pigmentvlekken en rimpels en fijne lijntjes in het gelaat en hals zullen geleidelijk verminderen.

 

De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

 

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen.

Behandelindicaties
huidverslapping - f
ijne lijntjes en rimpels - acne littekens - zonbeschadiging - pigmentstoornis - grove huidstructuur en vergrote poriën - striae en striemen - cellulitis, lokale vetophoping - beginnende kaalheid

Dermica Microneedling.jpg

DERMICA
GoldPen

De GoldPen heeft het klasse 2A CE-certificeringsmerk en voldoet hiermee aan officiële veiligheids- en kwaliteitseisen. 

Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte van 0,25mm tot 2,5mm, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan ieders individuele behoefte. 

Met de Dermica GoldPen is het mogelijk ook moeilijk bereikbare gebieden te behandelen, zoals rond de ogen, lippen en op de neus.

Dermica Microneedling GoldPen.jpg

DERMICA
Naaldcartridge

De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes. Een naaldcartridge heeft 11 kleine chirurgisch geslepen naaldjes, is steriel en hygiënisch verpakt en eenvoudig in gebruik.

Alleen met medische kwaliteitsnaalden wordt de wondgenezing aangezet en worden de gewenste resultaten behaald in enkele behandelingen, zonder neveneffecten.

Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.

The Line solutions Dermica..jpg

DERMICA
Solutions

The Line, van Dermica Laboratoires, is het assortiment cosmetische solutions met exclusieve formuleringen voor verschillende gezichts- en lichaamsindicaties.

De formules op basis van hyaluronzuur zijn samengesteld uit verschillende, zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten die het mogelijk maken om in kortere tijd betere resultaten te behalen.

 

Een Dermica Goldpen behandeling in combinatie met The Line solutions komt tot in de diepste lagen van de lederhuid om de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.

 

Start met voordeel

The Line solutions Dermica.png

Sta je te popelen om van start te gaan?

Profiteer dan van ons aantrekkelijk geprijsde startpakket.

Hiermee heb je in één keer alles in huis om gelijk aan de

slag te kunnen. De inhoud van het startpakket kun je

hieronder downloaden.

  • Producttraining: GRATIS inbegrepen op eigen locatie.

  • Promotiematerialen: worden GRATIS geleverd bij je bestelling

Hydra Gel Masker Dermica.jpg

DERMICA
HydraGel Masker

Dit masker is uitermate geschikt om de huid na een microneedling- of laserbehandeling te verkoelen, kalmeren en hydrateren.

De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. Deze worden vervolgens door de huid opgenomen. Het resultaat is dat de werkzame ingrediënten snel en diep in de huidlaag doordringen.

 

Bovendien voorkomt de dunne laag Hydra Gel de verdamping van de aangebrachte solution, voor een groter hydraterend effect. De componenten beschermen de huid tegen vrije radicalen, terwijl de antibacteriële werking beschermt tegen infecties.

bottom of page