ONS TEAM

"Alle mooie dingen die we doen, doen we samen.

Met een bevlogen team van medewerkers, allemaal met een eigen expertise en talent".

Marc Thijsselink SURE Medical.jpg

MARC THIJSSELINK

MANAGING DIRECTOR

Petronel-Schampers-SURE-Medical.jpg

PETRONEL SCHAMPERS

ACCOUNTMANAGER

ACCOUNTMANAGER

Marjette-Post-SURE-Medical.jpg

MARJETTE POST

ACCOUNTMANAGER

ACCOUNTMANAGER

Mijn team en ik combineren passie voor het vak met kennis en ervaring.

Met 12 jaar internationale ervaring binnen de plastische en reconstructieve chirurgie, bij bedrijven zoals Inamed, Allergan en Cytori Therapeutics, ben ik in 2012 gestart met een Nederlandse distributie organisatie die verder gaat dan het leveren van producten.

Echt het verschil maken voor je zakenpartner of klant, dat is de visie waarmee ik SURE Medical ben begonnen en waar ik tot vandaag de dag nog steeds de meeste energie uit haal. Meedenken met je klanten en zo samen naar een hoger niveau komen, iets mooiers is er toch niet!

Sinds september 2016 werk ik met erg veel plezier in mijn regio Zuid-Nederland en België. Verstand van je vak en kennis van de huid is natuurlijk essentieel, maar persoonlijke aandacht en het nakomen van beloftes vind ik het belangrijkste element. Daarnaast train ik nieuwe en bestaande klanten en begeleid ik ze naar het “next level” waar SURE Medical voor staat. 

Wanneer je op zoek bent naar merken in het topsegment van huidverbetering ga ik graag in gesprek met je om je te informeren over de mogelijkheden. Samen kijken we waar jouw kansen liggen en hoe je deze kans(en) het beste kunt aanvliegen. 

Vanaf januari 2019 werk ik als Accountmanager in de regio Noord-Nederland. Hiervoor heb ik gewerkt bij Clinic28 waar ik samen met een collega het Skincentre runde. Tijdens mijn studie allround huidspecialist in Rotterdam ben ik hier terecht gekomen en ik heb hier veel geleerd; van verschillende huidverbeterede behandelingen tot het uitvoeren van verschillende ingrepen samen met de cosmetische artsen. Ik ben echt gaan houden van dit vak!

Met enthousiasme train ik onze Partners op de krachtige producten van
Synergie Skin. Is huidverbetering met actieve ingrediënten op basis van Clean Science voor jou ook belangrijk? Be my guest,  ik maak graag kennis met je!

Carola van Reijmersdal-SURE Medical.jpg

CAROLA VAN REIJMERSDAL

MARKETING MANAGER

Toen ik in 2014 begon bij SURE Medical begon was er nog geen marketingafdeling. Mijn missie was: structuur aanbrengen en alles op orde krijgen. Een aantal mooie doelen, zoals een nieuwe website, social media opzetten en professionaliseren van marketing materialen zijn behaald. 

In marketing heb je bijna iedere dag met veranderingen te maken. Want in de wereld van beauty en lifestyle draait alles om beleven, ervaren en voelen.  Dit vraagt om een open en betrokken houding. Dat begrijpen wij als geen ander en dat zie je terug in onze online en offline marketing.

Anette-van-Wijk-SURE-Medical.jpg

ANETTE VAN WIJK

SUPPORT

SUPPORT & FINANCE

In november 2018 ben ik begonnen op Support. Op deze dynamische afdeling ben ik samen met Manou en Melany verantwoordelijk voor het hele orderproces; van het invoeren en versturen van de orders tot het factureren hiervan. Ook ben ik 

verantwoordelijk voor een stuk administratie en sta ik klanten te woord wanneer zij vragen hebben.

 

Ik vind het leuk om te zien wat invasieve en niet-invasieve producten voor je huid kunnen doen en om hierin ondersteuning te bieden. Samen met mijn collega’s van de buitendienst voorzie ik klanten van actuele informatie over producten en zorg ik dat mijn kennis up to date blijft door het volgen van producttrainingen. Het geeft voldoening om van klanten terug te horen hoe tevreden

ze zijn met de allround service van
SURE Medical en dat ik hieraan heb kunnen bijdragen.

Manou Alkema, Support SURE Medical.png

MANOU ALKEMA

SUPPORT & MARKETING

SUPPORT & MARKETING

Sinds maart 2020 werk ik in het Support team en ondersteun ik bij Marketing activiteiten. Ik heb altijd al veel interesse gehad in huidverzorging en huidverbetering. Na 9 jaar te hebben gewerkt in de E-commerce branche was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
 

Samen met Anette ben ik verantwoordelijk voor de orderverwerking en ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten die per e-mail of telefoon contact opnemen. Ook ondersteun ik steeds vaker bij verschillende marketing activiteiten. Hier wil ik me graag meer mee bezig gaan houden. 

Melany Kreileman

MELANY KREILEMAN

SUPPORT

SUPPORT

Sinds september 2021 ben ik werkzaam in het supportteam. Samen met Anette en Manou zijn wij het eerste aanspreekpunt van al onze klanten en verwerken wij de orders. Ik doe dit met heel veel plezier en leer elke dag nieuwe weetjes over de fantastische producten van SURE Medical.

Na jarenlang in de laboratoriumwereld te hebben gewerkt, met een uitstapje naar een technische firma, is het ook fijn om weer met kwaliteitsproducten te kunnen werken. Wat ik belangrijk vind is dat je betrokken bent van A tot Z en de klant hierdoor optimaal kunt bedienen. Het enthousiasme van mijn collega’s en de klanten zorgen ervoor dat ik elke dag weer met heel veel plezier naar het werk ga

OVER SURE MEDICAL
 

Wij zijn distributeur van merken met een verhaal.
Exclusief voor succesvolle ondernemers in de cosmetische en esthetische branche en plastische chirurgie.


Wij verkopen bijzondere merken met producten die resultaat geven.
Wij trainen, helpen en begeleiden jou naar succes.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
RESULTAATGERICHT
 

Voor jou als specialist en voor jouw cliënten telt alleen het allerbeste resultaat dat je met een systeem of met hoogwaardige behandelproducten kan behalen.
Als leverancier leveren wij alleen systemen en producten van hoge kwaliteit met klinische en wetenschappelijk bewezen technieken. We denken graag met je mee over de groeimogelijkheden en om tot een goed aanbod te komen voor jouw klanten.

DESKUNDIGHEID
 

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven medewerkers met ieder zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten. Wij hebben een brede kennis van de Cosmetische / Esthetische markt omdat we klanten hebben binnen alle discipline: Schoonheidsspecialisten met een focus op huidverbetering, Huidtherapeuten, Cosmetisch artsen en Plastisch Chirurgen.

Training en het delen van kennis staat voorop, voor jou maar ook voor jouw klanten.

Indien de vragen te specifiek zijn hebben we korte lijnen met artsen en medisch support team van de producent, waardoor we je altijd binnen korte tijd kunnen voorzien van gericht advies.

BETROKKEN
 

Wij adviseren en begeleiden je bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een systeem of producten. Ook na de aanschaf staan wij voor je klaar. We bieden je maximale begeleiding door het geven van o.a. praktijkgerichte training maar ook door het aanreiken van marketing en technisch support. 

Je hebt regelmatig contact met onze enthousiaste medewerkers die zich écht betrokken voelen met zowel jou als jouw praktijk. We schakelen en reageren uiterst snel op alle mails en vragen..

 

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen!