top of page
ONS TEAM

"Alle mooie dingen die we doen, doen we samen.

Met een bevlogen team van medewerkers, allemaal met een eigen expertise en talent".

Marc-Thijsselink-SURE-Medical.jpg

Marc Thijsselink

Managing Director

Mijn team en ik combineren passie voor het vak met kennis en ervaring. Met 12 jaar internationale ervaring binnen de plastische en reconstructieve chirurgie, bij bedrijven zoals Inamed, Allergan en Cytori Therapeutics, ben ik in 2012 gestart met een Nederlandse distributie organisatie die verder gaat dan het leveren van producten.

Echt het verschil maken voor je zakenpartner of klant, dat is de visie waarmee ik SURE Medical ben begonnen en waar ik tot vandaag de dag nog steeds de meeste energie uit haal. Meedenken met je klanten en zo samen naar een hoger niveau komen, iets mooiers is er toch niet!

Linda-Rendering-SURE-Medical.jpg

Linda Rendering

Commercieel Manager

In 2016 ben ik bij SURE Medical begonnen als Accountmanager. Na 3 superleuke en leerzame jaren ben ik als locatiemanager en cosmetisch consulent gaan werken bij een gerenommeerde cosmetisch kliniek met meerdere vestigingen. Hier heb ik met veel plezier gewerkt en heb ik in praktijk veel kunnen werken met de mooie, apparatuur en producten van SURE Medical.

 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds maart 2022 ben ik terug als Commercieel Manager. 

Naast het aansturen en coachen van mijn collega’s, houd ik me bezig met het optimaliseren van ons product portofolio en verschillende bedrijfsprocessen.

Daarnaast ondersteun ik Marc met management taken achter de schermen.

 

Met inmiddels 20 jaar ervaring in de cosmeticabranche weet ik als geen ander waar behoefte aan is in de markt. Ik adviseer en help ik je graag om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. 

Carola van Reijmersdal-SURE Medical.jpg

Carola van Reijmersdal

Marketing & Communicatie

Toen ik in 2014 begon bij SURE Medical begon was er nog geen marketingafdeling. Mijn missie was: structuur aanbrengen en alles op orde krijgen. Een aantal mooie doelen, zoals een nieuwe website, social media opzetten en professionaliseren van marketing materialen zijn behaald. 

In marketing heb je bijna iedere dag met veranderingen te maken. ​Want in de wereld van beauty en lifestyle draait alles om beleven, ervaren en voelen. Dit vraagt om een open en betrokken houding. Dat begrijpen wij als geen ander en dat zie je terug in onze online en offline marketing.

Marjette-Post-SURE-Medical.jpg

Marjette Post

Accountmanager
Noord Nederland

In januari 2019 ben ik bij SURE Medical gaan werken.

Hiervoor runde ik samen met een collega het Skincentre bij Clinic28.. Tijdens mijn studie allround huidspecialist in Rotterdam ben ik hier terecht gekomen en ik heb hier veel geleerd; van verschillende huidverbeterede behandelingen tot het uitvoeren van verschillende ingrepen samen met de cosmetische artsen.

Ik ben echt gaan houden van dit vak! Met enthousiasme train ik onze Partners op de krachtige producten van Synergie Skin. Is huidverbetering met actieve ingrediënten op basis van Clean Science voor jou ook belangrijk? Be my guest,  ik maak graag kennis met je!

Ankie van Putten.png

Ankie van Putten

Accountmanager
Midden Nederland

In mei 2022 ben ik gestart bij SURE Medical als Accountmanager en Clinical Trainer. Aan de hoge school van Utrecht ben ik in 2020 afgestudeerd als Huidtherapeut. 
 

De afgelopen 2 jaar ben ik werkzaam geweest als huidtherapeut in een cosmetische kliniek. Hierbij werkte ik nauw samen met cosmetisch artsen, schoonheidsspecialisten en andere huidtherapeuten.  Deze jaren veel verschillende huidbehandelingen uitgevoerd en heb ik veel gewerkt met de apparatuur en producten van SURE Medical.

Door deze praktijkervaring ben ik super enthousiast geworden over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huidverbetering. De stap naar SURE Medical was daarom ook snel gemaakt. Heel graag deel ik mijn kennis en ervaringen, zodat we huidverbetering samen naar een hoger plan brengen. 

Manou Alkema.jpg

Manou Alkema

Accountmanager
Zuid Nederland

 

Sinds maart 2020 werk ik bij SURE Medical.

Na een periode klanten telefonisch te woord te staan, realiseerde ik mij dat ik het persoonlijke klantcontact ontzettend leuk vind. Ik besloot om in de buitendienst als Account Manager te gaan werken.

 

Wat ik erg inspirerend vind aan mijn werk is om dagelijks te werken met prachtige, wereldwijd bekende exclusieve merken. En dan te zien dat er met de juiste aandacht en begeleiding mooie resultaten te behalen zijn. Ik ben er altijd voor mijn klanten om ze te helpen en te ondersteunen waar nodig en probeer dit per klant op een passende en persoonlijke manier te doen.

Petronel-Schampers-SURE-Medical.jpg

Petronel Schampers

Supervisor Sales & Support

Na een kort uitstapje ben ik op 1 mei 2022 vol enthousiasme begonnen in mijn nieuwe rol op de binnendienst. Feeling met onze klanten houden vind ik belangrijk. Samen met mijn collega's op Support zorgen we ervoor dat onze klanten zich echt gehoord, begrepen en geholpen voelen. Daarbij optimaliseer ik de interne processen binnen het bedrijf om onze service zo hoog mogelijk te houden. Via whatsapp, telefoon en email  helpen we je met al je vragen, verzoeken of gewoon een gezellig babbeltje!

Anette van Wijk.jpg

Anette van Wijk

Support & Finance

 

In november 2018 ben ik begonnen op Support. Op deze dynamische afdeling ben ik samen met Petronel en Melany verantwoordelijk voor het hele orderproces; van het invoeren en versturen van de orders tot het factureren hiervan. Ook ben ik verantwoordelijk voor een stuk administratie en sta ik klanten te woord wanneer zij vragen hebben.

 

Ik vind het leuk om te zien wat invasieve en niet-invasieve producten voor je huid kunnen doen en om hierin ondersteuning te bieden. Samen met mijn collega’s van de buitendienst voorzie ik klanten van actuele informatie over producten en zorg ik dat mijn kennis up to date blijft door het volgen van producttrainingen. Het geeft voldoening om van klanten terug te horen hoe tevreden ze zijn met de allround service van SURE Medical en dat ik hieraan heb kunnen bijdragen.

Melany Kreileman.jpg

Melany Kreileman

Support

Sinds september 2021 ben ik werkzaam in het supportteam. Samen met Petronel en Anette zijn wij het eerste aanspreekpunt van al onze klanten en verwerken wij de orders. Ik doe dit met heel veel plezier en leer elke dag nieuwe weetjes over de fantastische producten van SURE Medical.

Na jarenlang in de laboratoriumwereld te hebben gewerkt, met een uitstapje naar een technische firma, is het ook fijn om weer met kwaliteitsproducten te kunnen werken. Wat ik belangrijk vind is dat je betrokken bent van A tot Z en de klant hierdoor optimaal kunt bedienen. Het enthousiasme van mijn collega’s en de klanten zorgen ervoor dat ik elke dag weer met heel veel plezier naar het werk ga.

OVER SURE MEDICAL
 

Wij zijn distributeur van merken met een verhaal. Exclusief voor succesvolle ondernemers in de cosmetische en esthetische branche en plastische chirurgie.


Wij verkopen bijzondere merken met producten die resultaat geven.


Wij trainen, helpen en begeleiden jou
naar succes.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR
RESULTAATGERICHT
 

Voor jou als specialist en voor jouw cliënten telt alleen het allerbeste resultaat dat je met een systeem of met hoogwaardige behandelproducten kan behalen.
Als leverancier leveren wij alleen systemen en producten van hoge kwaliteit met klinische en wetenschappelijk bewezen technieken. We denken graag met je mee over de groeimogelijkheden en om tot een goed aanbod te komen voor jouw klanten.

DESKUNDIGHEID
 

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven medewerkers met ieder zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten. Wij hebben een brede kennis van de Cosmetische / Esthetische markt omdat we klanten hebben binnen alle discipline: Schoonheidsspecialisten met een focus op huidverbetering, Huidtherapeuten, Cosmetisch artsen en Plastisch Chirurgen.

Training en het delen van kennis staat voorop, voor jou maar ook voor jouw klanten.

Indien de vragen te specifiek zijn hebben we korte lijnen met artsen en medisch support team van de producent, waardoor we je altijd binnen korte tijd kunnen voorzien van gericht advies.

BETROKKEN
 

Wij adviseren en begeleiden je bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een systeem of producten. Ook na de aanschaf staan wij voor je klaar. We bieden je maximale begeleiding door het geven van o.a. praktijkgerichte training maar ook door het aanreiken van marketing en technisch support. 

Je hebt regelmatig contact met onze enthousiaste medewerkers die zich écht betrokken voelen met zowel jou als jouw praktijk. We schakelen en reageren uiterst snel op alle mails en vragen..

 

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen!

bottom of page