top of page

Je behandelaanbod uitbreiden op gebied van huidverbetering en
jouw klanten op een verantwoorde en veilige manier meer resultaat bieden? 


Volg dan onze nieuwe webinars over het
behandelen van pigment, roodheid en ontharen! 


SURE Academy heeft in samenwerking met Nina Talib een opleidingsprogramma ontwikkelt, inclusief een reeks educatieve webinars voor huidspecialisten. Vanuit haar eigen jarenlange ervaring bespreekt Nina de oorzaak, gevolg en juiste behandeltechnieken voor deze indicaties. Met optimale precisie bij elke puls en nauwkeurigere interactie met het weefsel, leer je hoe IPL- en Laserbehandelingen je business kan laten groeien! 

Webinars Laser- en IPL-behandelingen SURE Medical
Programma Laser en IPL webinars

Hoe doe je mee?

Je meld je aan via onderstaande link en selecteert het webinar dat je wil volgen. Je ontvangt je een bevestiging van je aanmelding per

email en 1 dag voor aanvang van het webinar krijg je
een link voor de meeting via ZOOM.

Formatk_multicare_Logo.png

Formatk Systems is een wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van technologisch gedreven en marktgerichte apparaten voor de medische esthetische markt. Alle producten van Formatk zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in onze ultramoderne laboratoria en onderworpen aan de strengste kwaliteitsborging, en onze klinische procedures zijn allemaal gebaseerd op uitgebreid klinisch onderzoek.

Formatk all Systems.png


Niet voor niets verkiest Formatk SURE Medical als partner voor een diepgaande samenwerking. Met een frisse en marktgerichte aanpak en een service die verder gaat dan het leveren van een product, geeft SURE Medical haar klanten professionele support, prima financieringsmogelijkheden en eersteklas training & begeleiding door een ervaren Huidtherapeut.

bottom of page