Online vergadering

WEBINARS

ONZE EXPERTS STAAN JE LIVE TE WOORD

Om jou te inspireren geven wij online webinars waarin je kennis kunt maken
met onze producten en apparatuur.  
We informeren je over de mogelijkheden, praten je bij over de laatste

ontwikkelingen en je krijgt direct antwoord op al jouw vragen.


Deze online live webinars zijn gratis te volgen op je computer of tablet,
via een ZOOM sessie vanaf je eigen
locatie.

PRX-T33 als zelfstandige behandeling
 

PRX-T33.jpg
DATA & TIJD:
 • woensdag 15 juni 17:00

Wil jij je dit jaar meer gaan richten op huidverbetering en meer resultaat zien bij je klanten?  Volg dan onze gratis webinar over PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie.

 

PRX Therapy is een professionele behandeling van slechts 15 minuten met een direct resultaat. Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van hun huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie.

 

JE KOMT MEER TE WETEN OVER:

 • De behandelindicaties

 • Hoe je de protocollen van de behandeling juist toepast voor de meest effectieve biostimulatie bij je cliënten.

 • Hoe selecteer je kandidaten voor PRX-T33-therapie.

 • De voordelen van deze behandeling als aanvulling in jouw salon of praktijk.

PRX-T33 in combinatie met Microneedling

PRX-T33.jpg
DATA & TIJD:
 • woensdag 6 juli 17:00

Wil jij je dit jaar meer gaan richten op huidverbetering en meer resultaat zien bij je klanten? Volg dan onze gratis webinar over PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie in combinatie met Microneedling.

Je komt alles te weten over deze behandeling en de voordelen van hoogwaardige biorevitalisatie in combinatie met Microneedling voor nog meer resultaat bij de klant. Door de combinatie van PRX-T33 en Microneedling - waarbij minuscule openingen in de huid worden gemaakt - kan de PRX-vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald.

 

JE KOMT MEER TE WETEN OVER:

 • De behandelindicaties

 • Hoe je de protocollen van de behandeling juist toepast voor de meest effectieve biostimulatie bij je cliënten.

 • Hoe selecteer je kandidaten voor PRX Therapy.

 • De voordelen van deze behandeling als aanvulling in jouw salon of praktijk.

DAS-Plasma

DAS-PLASMA.jpg
DATA & TIJD:
 • woensdag 22 juni 17:00

Rimpels, slappe huid, vlekjes, oneffenheden maar ook acne en acnelittekens kunnen veilig, snel en effectief aangepakt worden met de DAS-Plasma.

Het apparaat werkt op basis van plasma. Tijdens de behandeling ‘verdampt’ de bovenste huidlaag. Dat heeft een verstrakkend effect op de huid waardoor rimpels gladder worden en de slappe huid gelift wordt. 

Daarnaast stimuleert de warmte, die door de behandeling wordt opgewekt,
de aanmaak van collageen en elastine. Dit heeft een lange termijn voordeel: een sterke, jonger uitziende huid.

 

DAS-Plasma is verder doorontwikkeld ten opzichte van andere merken en heeft een stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie.​
 

Laser en IPL behandelingen op verschillende huidindicaties

IPL & LASER webinars SURE Medical.png
DATA & TIJD:
 • dinsdag 11 oktober 17:00

 • dinsdag 29 november 17:00

Je behandelaanbod uitbreiden op gebied van huidverbetering en jouw klanten op een verantwoorde en veilige manier meer resultaat bieden? 

SURE Academy heeft in samenwerking met huidtherapeute Nina Talib een opleidingsprogramma ontwikkelt, inclusief een reeks educatieve webinars voor huidspecialisten.

Vanuit haar eigen jarenlange ervaring bespreekt Nina de oorzaak, gevolg en juiste behandeltechnieken voor deze indicaties. Met optimale precisie bij elke puls en nauwkeurigere interactie met het weefsel, leer je hoe IPL- en Laserbehandelingen je business kan laten groeien! 

Synergie Skin Cosmeceuticals

Synergie Skin moiturizers
DATA & TIJD:  
 • woensdag 20 juli 17:00

 • woensdag 14 september 17:00

 • woensdag 9 november 17:00

Synergie Skin is een hoogwaardige cosmeceutical skincare lijn op basis van CLEAN SCIENCE. Ben je nog niet bekend met Synergie Skin en wil je graag meer weten over dit innovatieve Australische cosmeceutical merk? Volg dan ons gratis webinar.

 

​Synergie Skin werd geboren uit de visie van Terri Vinson om zeer actieve en doeltreffende cosmeceuticals te maken, vrij van (potentieel) toxische en schadelijke ingrediënten. In het kort betekent dit dat de best mogelijke synthetisch geproduceerde ingrediënten worden gecombineerd met de beste ingrediënten uit de natuur. Door meerdere bestanddelen te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine werken deze in synergie met elkaar om de huid op elke leeftijd doelgericht te verbeteren.

Inhoud: uitleg over Synergie Skin en de productlijnen - Clean Science - Terri Vinson - werking van combinatie van ingrediënten - A tot Zink - Partner voordelen. 

WISHPro - Magnetische infusie techniek

WISHPro Plus+.jpg
DATA & TIJD:
 • nieuwe data volgen

De WISHPro is een bewezen effectief, multi-inzetbaar en betaalbaar systeem voor ontspannende beauty behandelingen met professionele resultaten vanaf de eerste behandeling.. Wil je graag je behandelaanbod hiermee uitbreiden?
Meld je dan nu gratis aan voor het gratis webinar. 

Met de 4 verschillende Technology heads en 13 serum-capsules heb je eindeloos veel behandelopties. Een all-season behandeling met professionele resultaten vanaf de eerste behandeling, een ideale aanvulling tijdens de zomermaanden. 
 

De WishPro is breed inzetbaar. Te gebruiken als zelfstandige behandeling
of prima te integreren in jouw eigen behandelplannen met andere behandelingen zoals microneedling, dermabrasie etc. 

 

De WISHPro is compact, handzaam en mobiel.
In aanschaf zeer betaalbaar met een snelle Return on Investment.