SURE Medical   Gildekamp 14   5431 SP Cuijk  T +31 (0) 485 330388  E info@suremedical.nl

SURE Academy

Trainingen

KALENDER

 

10.00 - 14.30

Microneedling training

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van de Dermica Goldpen? Of wil jij je (bij)scholen in microneedlingtherapie? SURE Academy organiseert uitgebreide producttrainingen waarin wij je alles vertellen over de techniek en toepasbaarheid. In het praktijkonderdeel leer je alle vaardigheden.

Locatie: praktijkruimte SURE Academy, Gildekamp 14, 5431 SP CUIJK
 

GEACCREDITEERD

2-daagse producttraining, uitsluitend voor Partners

Synergie Skin

In deze producttraining nemen we je mee in de wereld van Synergie Skin!
Op een interactieve manier worden salon treatments en cosmetische huidverzorgingsproducten 
met je doorgenomen. Verder wordt je uitgebreid geïnformeerd worden over de achtergrond van Synergie Skin en CLEAN SCIENCE. 

Locatie: praktijkruimte SURE Academy, Gildekamp 14, 5431 SP CUIJK

10.00 - 15.30

VI Peel training

Ben jij geïnteresseerd in de werking van VI Peel? SURE Academy organiseert uitgebreide producttrainingen waarin wij jou alles vertellen over zuren en peelings en welke peelings je kunt toepassen bij diverse huidindicaties. In het praktijkonderdeel leer je de techniek, het uitvoeren volgens behandelprotocollen en oefen je op modellen.

Locatie: praktijkruimte SURE Academy, Gildekamp 14, 5431 SP CUIJK

GEACCREDITEERD

op eigen locatie, datum in overleg

DAS-Plasma training

Een nieuwe techniek om de huid te verstrakken, rimpels te vervagen, boven- en onderoogleden te corrigeren of pigmentvlekken, acne en littekens aan te pakken. Wat moet je precies weten als je met DAS-Plasma een van deze indicaties gaat behandelen? SURE Academy organiseert in samenwerking met Medikliniek uitgebreide producttrainingen waarin wij je alles vertellen over DAS-Plasma en de toepassingen bij diverse huidindicaties. In het praktijkonderdeel leer je de techniek, protocollen en oefen je op modellen.

GEACCREDITEERD

Please reload

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.