Cosmeceuticals en Minerale make-up met hoog geconcentreerde ingrediënten,
geformuleerd volgens de CLEAN SCIENCE filosofie van Terri Vinson

Synergie Skin is een innovatief Australisch cosmeceutisch bedrijf dat zich inzet voor het creëren van hoogwaardige huidverzorging.

Synergie Skin werd geboren uit de visie van Terri Vinson om zeer actieve en doeltreffende cosmeceuticals te maken, vrij van (potentieel) toxische en schadelijke ingrediënten. 
 
Terri’s Clean Science filosofie is daarom de kern van Synergie Skin. In het kort betekent dit dat de best mogelijke synthetisch geproduceerde ingrediënten worden gecombineerd met de beste ingrediënten uit de natuur. Door meerdere bestanddelen te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine werken deze in synergie met elkaar om de huid op elke leeftijd doelgericht te verbeteren.

 
Synergie Skin Nederland.jpg

Alle producten worden getest in eigen laboratorium en gefabriceerd, verpakt, geëtiketteerd en verzonden onder één dak

‘Clean Science’ onderbouwt Synergie-formuleringen en staat voor het gebruik van de beste, klinisch bewezen cosmeceuticals en natuurlijke ingrediënten, zonder de gezondheid van uw huid, onze omgeving en onze dierenvrienden in gevaar te brengen.

Synergie biedt de garantie dat haar producten:
• de huid zichtbaar verbeteren
• diep in de huid doordringen (op cel-niveau) 

• veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn.

Voor het behalen en behouden van de Australische CCF certificering, heeft Synergie Skin bewezen dat niet alleen elk product, maar zeker ook elk afzonderlijk ingrediënt niet op dieren werd / wordt getest. Het niet testen op dieren is niet alleen ethisch verantwoord, maar levert ook nauwkeurigere onderzoeksresultaten op.

 

Alle Synergie Skin producten zijn van 100% Australische bodem; het hoofdkantoor en de productievestiging zijn beide gevestigd in Melbourne.

 

Terri%2520Vinson_edited_edited.jpg

Niet zomaar het zoveelste cosmeceutical merk! 

Synergie Skin is bedacht en ontwikkelt vanuit de filosofie van oprichtster Terri Vinson en reikt verder dan alleen het combineren van natuurlijke bestanddelen met cosmeceutische ontwikkelde ingrediënten. 

Terri Vinson is biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus. Al haar producten worden met zorg samengesteld en zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd, klinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten.

Met behulp van de nieuwste technologie en de beste ingrediënten uit de natuur, helpt Synergie Skin de natuurlijke schoonheid te versterken met krachtige, pure en bewezen producten die écht een verschil maken voor de huid.

 

Synergie Skin.jpg

Terri formuleert volgens het SEEL-principe

 

Net zoals een eenvoudig 'zaadje' evolueert naar een levensvatbare plant, zijn ook cosmeceuticals in de loop der jaren geëvolueerd van eenvoudige crèmes tot complexe producten, waarvan sommige in staat zijn meetbare resultaten te behalen. "Onze industrie wordt voortdurend gebombardeerd met media-hypes.
We moeten onderscheidend zijn en een product beoordelen op:

 

 • Ingrediënten en hoge concentraties actieve werkstoffen

 • Klinische gegevens om de beweringen te ondersteunen

 • Wetenschap en technologie ter ondersteuning van de werkzaamheid van het product

 

Formuleren is niet zomaar een verzameling willekeurige ingrediënten nemen, ze samen mengen en hopen dat ze werken! Het is een veeleisende wetenschap waarbij gedegen onderzoek en testen nodig zijn voordat ze voor verkoop worden vrijgeven. 

 

Alle ingrediënten en eindproducten van Synergie Skin voldoen aan de specifieke eigenschappen:

 

Stabiliteit - het ingrediënt mag niet gevoelig zijn voor oxidatie of afbraak.
 

Effectiviteit - het ingrediënt moet doeltreffend werken en feitelijke gegevens bevatten om de voordelen te ondersteunen.
 

Elegantie - het ingrediënt moet een 'feel good'-kwaliteit hebben. De klant moet het product willen aanraken en voelen en het product mag geen onaangename geur hebben.

Levering - de actieve ingrediënten moeten de juiste plek in de huid kunnen bereiken om de gewenste biologische effecten te creëren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de diepte en locatie van de huidcellen, de grootte en structuur van de cosmeceutical molecule en de zuurgraad / alkaliteit van het ingrediënt.

 

De Synergie Skin Cosmeceutical-lijn bestaat uit een complete range huidverzorgingsproducten op basis van stabiele, hoogwaardige en actieve ingrediënten om de huid van binnenuit te verbeteren en te herprogrammeren.

RETAIL LIJN

 • CLEANSERS & TONICS

 • SERUMS

 • MOISTURIZERS

 • DAGELIJKSE ESSENTIALS

 • DOELGERICHTE SERUMS

 • EXFOLIANTEN / SCRUBS

 • HAND & BODY PRODUCTEN

 • KITS - complete huidverzorgingsroutine voor verschillende huidindicaties. Ideaal om kennis te maken met de Synergie Skin cosmeceuticals.

PROFESSIONELE LIJN

 • PEELINGS

 • KLINISICHE BEHANDELINGEN

Ultimate A + Vitamin B @synergieskin 6.j
Mineral foundations_edited.jpg

Synergie Minerals is een make- up lijn die in hoge mate een breedspectrum UV-bescherming biedt voor alle huidtypes en

vrij is van schadelijke stoffen.

Synergie Minerals is samengesteld met hoogwaardige mineralen van zinkoxide en titaniumdioxide. Dit biedt breedspectrum zonbescherming van superieure kwaliteit voor de huid die wordt blootgesteld aan de omgeving. Er zijn maar weinig make-up producten op de markt die natuurlijke zonnebrandmiddelen bieden die zo hoog zijn.

Fysieke zonnebrandmiddelen (zinkoxide en titaniumdioxide) zijn natuurlijke minerale zonnebrandbestanddelen die beschermen tegen zowel UVA als UVB zonder te absorberen in de huid en de bloedbaan. Klinische tests hebben aangetoond dat chemische zonnebrandmiddelen (zoals octylmethoxycinnamaat en oxybenzone) in het lichaam worden opgenomen, in tegenstelling tot fysische zonnebrandcrème dat bovenop de huid ligt 

.

Synergie Minerals bevat alleen fysiek zonnescherm dat op de huid zit om de zonnestralen te reflecteren. Zinkoxide is ook waterbestendig en vermindert ontstekingen geassocieerd met een gevoelige huid, acne en andere inflammatoire huidaandoeningen.

Bovendien voegt Synergie, als onderdeel van de filosofie van 'schone wetenschap', geen potentieel schadelijke ingrediënten toe zoals bismutoxychloride, talk, siliconen (dimethicon), parabenen en kunstmatige kleuren en geuren.