SURE Medical   Gildekamp 14   5431 SP Cuijk  T +31 (0) 485 330388  E info@suremedical.nl

ST'RIM​ 

MICRO FAT GRAFTING SET
 

  • Ideaal voor het gelaat en andere kleine volumina
     

  • Constante prestaties op hoog niveau

St'rim

Het St'rim procedure pakket is geschikt voor micro vet overdracht techniek die gebruikt wordt om de figuurcontouren te modelleren.
 

Deze single use procedure set is een complete en ideale set voor het gelaat, maar ook voor andere kleine volumina lipofilling indicaties.

 

 

Voordeel
 

De Micro re-injecties techniek kent vele behandelmogelijkheden in de reconstructieve chirurgie; verbetering van littekens, brandplekken, clerodermie.

Maar ook in de cosmetische chirurgie waar autoloog vet wordt ingezet als natuurlijke filler, met goede langetermijn resultaten.

Betere vetoogst

De onderlinge verhoudingen van de openingen zijn speciaal ontworpen om geoogst vet te verkrijgen dat zonder beschadiging de canule kan passeren en tegelijkertijd groot genoeg is om de lobulaire weefselarchitectuur te behouden. 

KENMERKEN

BEHANDELINDICATIES

De omvang van de in de canule aanwezige openingen en de omvang van de re-injectie canule opening zijn passend bij de grootte van de kleinste levensvatbare eenheid van vetcellen.

Elke canule kan worden gebogen en is zo aan te passen aan anatomische contouren.

De canules hebben een inwendige en uitwendige oppervlaktebehandeling ondergaan om de integriteit van het gastheerweefsel en de graft weefsel te verzekeren.

St'rim biedt constante prestaties op hoog niveau en van hoge chirurgische kwaliteiten, er is geen risico op verslechtering van kwaliteit zoals bij hergebruik van re-usable canules.

St'rim single-use canules zijn een echte besparing ten opzichte van het gebruik en de risico's van herbruikbaar materiaal.

WAAROM ST'RIM?

  • Littekens

  • Huidveroudering en huidverslapping

  • Brandplekken

  • Sclerodermie

Met St’rim

Afgemeten openingen (600μm)

Diameter oogstcannule: 2 mm diameter

Zuiging onder laag vacuüm: optimaal behoud en integriteit van vetweefsel

Zonder St’rim

Onregelmatige vorm en grootte van vetweefsel.
Diameter van de oogst cannula: 3 mm

VIDEO BEHANDELPROCEDURE

 Meer weten over St'rim?  
Stuur ons een bericht voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers.