top of page

Welke doelen heb jij voor jouw praktijk? 
 

 • Ik wil mijn praktijk naar een hoger level tillen.

 • Ik wil het aantal behandelingen in mijn praktijk graag uitbreiden.

 • Ik zie graag de opbrengst van mijn praktijk toenemen.

 • Ik ga voor kwaliteit en resultaat.

 • Ik wil ontharen met een eerste klas Diode laser.

 • Ik wil pigment en ook vasculaire problemen aanpakken.

 • Ik wil alle huidtypen kunnen behandelen.

 • Ik wil tevreden klanten terugzien in mijn praktijk.

 • Ik vind persoonlijke begeleiding en service belangrijk.

 • Ik vind gebruiksgemak belangrijk.

 • Ik betaal liever niet de hoofdprijs.

 

Hoe doe je dat?

Start met slimme apparatuur, ontdek de Spark Pro!

Spark Pro Diode laser & 3D-IPL.jpg

Deze Huidexperts gingen je al voor

Resultaten die jij ook kunt behalen

Bronvermelding; voor & na afbeeldingen zijn van Yess Huidtherapie en SkincosmediQ. Deze afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gepubliceerd of gekopieerd.

Spark Pro Demo aanvraag

Vrijblijvende demo

Zet de eerste stap, plan een vrijblijvende demo! Bij ons in het SURE-trainingscentrum, of bij jou in je eigen praktijk.

 

Een demo is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onze Clinical Trainer en Huidtherapeute Ankie van Putten geeft je alle informatie en uitleg over de verschillende handstukken, behandelindicaties en financieringsopties. Je weet naderhand precies waar je aan toe bent.

Spark Pro Laser en IPL-systeem.jpg

MAKING PREMIUM
the new standard

Een modulair toestel is voor veel praktijken en klinieken een
onmisbaar fundament voor het kunnen uitvoeren van veel
verschillende behandelingen. 
De Spark Pro kan modulair naar wens worden opgebouwd en op elk moment worden geüpgraded met vijf verschillende modules voor veel verschillende indicaties. Je kunt starten met een basiseenheid met de module van jouw voorkeur. Later kun je andere modules toevoegen, zonder de hoge kosten voor een nieuw apparaat.

De Spark Pro is ‘modulair' op te bouwen met onder andere:

 • 808nm Diode laser

 • 3D-IPL

 CE keurmerk en FDA approved!

 

Cliënten zijn vandaag de dag op zoek naar esthetische behandelingen met minimale downtime, minimaal risico op complicaties en een veilige en doeltreffende behandeling met meer comfort. De Spark Pro is ontworpen om het succes van jouw business te vergroten.  ​ Met de Spark Pro kun je veel meer dan alleen ontharen! Want je haalt een apparaat in huis waarmee je ruim 20 verschillende indicaties kunt behandelen. Met één apparaat kun je dus een enorm grote doelgroep van dienst zijn. Je kunt meer cliënten op basis van huidtype, leeftijd en gender veilig en effectief behandelen, waardoor jouw praktijk een duidelijk concurrentievoordeel krijgt. Dit modulaire platform kun je geheel naar eigen wens samenstellen met een 808nm Diode laser of de 3D-IPL technologie. Of combineer beide technologieën, dan heb je een absoluut winnende combinatie. ​ Met de Duitse medische CE-markering en goedkeuring van de Amerikaanse FDA helpt de Spark Pro je een enorm grote doelgroep van dienst zijn. Je kunt meer cliënten op basis van huidtype, leeftijd en gender veilig en effectief behandelen, met betere resultaten. Zo krijgt jouw praktijk een duidelijk concurrentievoordeel.

Spark Pro

Investeren in een kwalitatief systeem loont!
Zeker wanneer je met de twee meest gewilde technologieën in

één systeem kunt werken.

Spark Pro Diode laser en IPL

808nm
Diode laser

De ‘Gouden Standaard’ ontharingstechnologie die alle Fitzpatrick-huidtypes veilig kan behandelen. Deze eerste POWER MOTION laserontharing voor de meest effectieve en nauwkeurige behandelingen. Klinisch bewezen en FDA-goedgekeurd. Het bereiken van optimale resultaten betekent begrijpen dat elke cliënt anders is. Daarom heeft de Spark Pro 5 unieke behandelmodi met klinische flexibiliteit voor maximaal comfort en betere resultaten. De Spark Pro heeft 2 ontharingsapplicators, ALD en LLD, beide met 3.000.000 pulsen. Je hebt volledige controle over energie, temperatuur en pulsduur. En met de geavanceerde “Fast & Painless-modus" kun je kleine en grote gebieden met een verbazingwekkende snelheid en een groter oppervlakte behandelen in minder tijd.

Spark Pro Diode laser en IPL.jpg

3D-IPL

technologie

Een professionele IPL-oplossing met onze meest geavanceerde 3D IPL-technologie voor maximale precisie bij elke puls. De Spark Pro biedt huidspecialisten en klinieken de flexibiliteit om een breed scala van huidaandoeningen en laesies te behandelen die het beste passen bij de behoeften van hun cliënten. Keuze uit vijf verschillende 3D IPL-applicators S-430 voor Acnebehandeling. S-530 en L-530 voor huidverjonging, oppervlakkige pigmentatie, ondiepe haarvaatjes. S-590 dringt dieper door in de huid voor diepere vasculaire laesies, melasma, pigmentvlekken (donker/diep). L-650 - voor ontharing bij huidtypen I- IV en diepliggende pigmentlaesies. Alle 3D IPL-applicators van de Spark Pro kunnen in 3 verschillende behandelmodi worden gebruikt, voor de meest comfortabele en effectieve behandeling voor elke cliënt Single mode, Double mode Tripple mode modus voor een klein gebied en Continious mode voor een groter gebied De 3D IPL-technologie biedt de behandelaar volledige controle over de drie meest kritieke parameters van de IPL-behandeling; de pulsenergie, pulsduur en de temperatuur van de huid. Bij de behandeling van vasculaire laesies is contactkoeling essentieel voor de bescherming van het behandelde weefsel. Bij overkoeling vermindert echter de effectiviteit van de behandeling. Controle hebben over de intensiteit van contactkoeling is daarom heel belangrijk. Met de Spark Pro heb je altijd de juiste balans tussen het beschermen van de huid tijdens de behandeling en het vermijden van overkoeling en vasoconstrictie, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of het comfort. Dit zie je terug in de resultaten, nauwkeurig en effectief zonder compromissen.