Sure Medical
SURE Medical
SURE Medical
Onze merken voor schoonheidsspecialisten
 

WISHPro

Eindeloos veel beauty behandelingsmogelijkheden

De WISHPro Plus is het ultieme en meest veelzijdige behandelapparaat voor professionele salons en huidpraktijken.

 

Magnetic Infusion Technology een “state-of-the-art technology" en gepatenteerde capsules bieden effectieve penetratie voor naaldvrije, 100% veilige en aangename beauty behandelingen.

Zichtbaar effect in slechts 15 minuten.

DAS - Dermo Ablation Surgery

Plasma energy behandelingen

Dermo Ablation Surgery (DAS) is de nieuwste en volledig veilige methode voor niet chirurgische ooglidlifting, rimpelvervaging, huidverstakking en huidoneffenheden. Voor de beste resultaten bieden wij het meest complete en uitgebreide apparaat. DAS is verder doorontwikkeld ten opzichte van andere merken; heeft een langere werkduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie. 

VI Peel

Anti-aging, Acne, Littekens, Pigmentatie

Multiblend peelings voor het verbeteren van de huidtextuur, verminderen van lijntjes en rimpels, ideaal tegen een vale huid, actieve acne, acne littekens, pigmentatie, eczeem, psoriasis. 

VI Derm

Ultieme huidverzorgingslijn voor het verbeteren en behouden van een optimale huidconditie!

De producten uit de VI Derm cosmeticalijn bieden dé oplossing voor iedere huidconditie. De kracht van deze lijn schuilt in hoogwaardige ingrediënten met uitzonderlijk veel actieve werkstoffen.

Dermica Goldpen en solutions

professioneel systeem voor microneedling behandelingen

Een Dermica behandeling met de Goldpen in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine en verbetert de huidtextuur. Inzetbaar voor talloze huidindicaties als acne, pigmentatie, huidveroudering.

Oxygenetix

De enige foundation die essentiële zuurstof in de huid laat doordringen

Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en is ideaal direct na een intensieve huidbehandeling. Bevordert het herstel van de beschadigde huid.

CryoPen

Behandeling van cosmetische huidoneffenheden

De CryoPen beschikt over direct inzetbare vrieskracht, werkt tot op de millimeter nauwkeurig en vermijdt schade aan gezond weefsel. Met de CryoPen worden huidooneffenheden aan het huidoppervlak bevroren met een fijne straal vloeibaar N²O-gas. Het bevroren weefsel sterft af en er komt gezonde huid voor in de plaats.

Deesse Led masker

495 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.

Het masker combineert drie verschillende golflengtes (415nm - 630nm - 830nm) in drie verschillende standen voor behandeling van vele huidindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Carboxy Oxygel masker

Activeert de celopbouw door toevoer essentiële CO2

Het Oxygel masker bevat een gel en een maskervel. Zodra deze met elkaar in contact komen, wordt CO2 gegenereerd. De huidcellen in het behandelgebied vernieuwen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd.

E-Cool

Huidverbetering met electroporatie, niet-invasief

De E-Cool is een pijnloze en veilige methode om actieve werkstoffen in de huid tot in de cellen van de dermis. De huid krijgt een vitaliserende oppepper, de huidstructuur wordt egaler en de huid voelt steviger en soepeler aan.

CoolForming

Behandeling van lichaamsvet met Cryolipolyse

Cryolipolyse is een niet-invasieve, klinisch bewezen methode van vetreductie door middel van koeling. Vetcellen worden vernietigd en de vetlaag zal geleidelijk verminderen zonder omliggend weefsel te beschadigen.

Please reload

Voor meer informatie neem
vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie neem
vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie neem
vrijblijvend contact met ons op.