Petronel Schampers

Accountmanager Cosmetisch Esthetisch

Sinds 1 september 2016 ben ik met erg veel plezier in dienst als Accountmanager Zuid-Nederland. De provincies waar ik verantwoordelijk voor ben zijn: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en België. Hiervoor heb ik jarenlang als Accountmanager gewerkt voor een medische groothandel in (complexe) wondzorg producten. Interne trainingen en de ervaringen in het veld, hebben mij gevormd tot waar ik nu sta.

Ik hou ervan om met nieuwe en bestaande klanten een relatie op te bouwen en samen te werken op de weg naar huidverbetering. Persoonlijke aandacht staat voorop en het nakomen van beloftes staat bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast traint ik nieuwe en bestaande klanten op diverse productgroepen van SURE Medical.

 

Bovendien heb ik ook ontzettend veel interesse in een gezonde voeding/leefstijl, wat veel raakvlakken heeft met huidverbetering.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op door even lekker te hardlopen, fietsen of wandelen. Ik ben tevens trotse moeder van een jongen, Thijs (21) en een dochter Sanne (19).