Geschiedenis & visie

SURE Medical NV is opgericht begin 2012 door Marc Thijsselink.


"SURE Medical vindt haar oorsprong in mijn verlangen om 12 jaar internationale ervaring binnen de plastische en reconstructieve chirurgie, bij bedrijven zoals Inamed, Allergan en Cytori Therapeutics, om te zetten in een Nederlandse distributie organisatie die verder gaat dan het leveren van producten".

 

Onze missie is het bieden van innovatieve producten en hulpmiddelen binnen de Cosmetisch / Esthetisch markt en binnen de Plastisch chirurgie. Centraal staat onze kennis van de procedure, geleverde producten kunnen daardoor optimaal worden ingezet met als doel een optimaal resultaat en klanttevredenheid.

Onze kernwaarden

In al onze contacten en samenwerkingsverbanden met klanten, partners en/of stakeholders laten wij ons leiden door onze kernwaarden: 

 

Deskundigheid

SURE Medical opereert over alle disciplines binnen de cosmetisch esthetische markt en signaleert daarmee eerder trends in de markt. Op grond van onze vakkennis én branchekennis weten wij ons kwalitatief én vakinhoudelijk te onderscheiden in onze markten. We weten wat er speelt in de markt, delen onze kennis met onze klanten en passen onze dienstverlening desgewenst aan op de actualiteit. Dit alles ondersteunen wij met een structureel trainingsprogramma.
 

Klantgerichtheid

Wij zorgen ervoor dat iedere klant zich binnen SURE Medical thuis voelt. Dit doen we door goed naar hen te luisteren, hun wensen te respecteren en snel en adequaat te handelen. Wij kennen en herkennen onze klanten en garanderen hiermee een hoge mate van klanttevredenheid.
 

Betrokken partnership

SURE Medical is betrokken bij iedere klant / ondernemer en adviseert naast de optimale toepassing van haar producten ook over bedrijfsmatige zaken.

Flexibiliteit

SURE Medical past daar waar mogelijk haar assortiment aan op de behoefte van de klant waardoor maatwerk mogelijk is.
 

Samenwerking 

Wij werken samen als een team. Wij weten wat het belang van de verschillende schakels in het klantenproces, informeren en helpen elkaar waar nodig om onze missie, ambitie en doelstellingen als één team te bereiken. SURE Medical koestert een cultuur waarbij voor iedere medewerker ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën. Dit houdt de organisatie scherp en maakt de resultaten een team effort.
 

Uiteindelijk streven we allemaal naar vooruitgang.
 

Marc Thijsselink
Managing Director