Spark Pro, SURE Medical.JPG

Partner
voor huidprofessionals

Al jaren selecteren wij de betere apparatuur en cosmetische producten voor het hoogst haalbare resultaat. Want als huidspecialist ben je voortdurend bezig met het verbeteren van je behandelingen. 

 

SURE Medical is graag jouw partner. Wil je succesvol zijn dan heb je de juiste technische apparatuur en producten nodig die echt goed zijn werk doen. We brengen onze ervaring en branchekennis mee om je te helpen slagen.

Welke aanpak sluit het beste aan op jouw visie van behandelen?

Ons assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten met bewezen technieken, die wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant. Onze focus ligt op het aanbieden van een totaalconcept en de mogelijkheid om behandelingen uit te voeren waar ook verschillende behandelmethodes gecombineerd kunnen worden. 

Spark Pro laser.jpg

Als huidprofessional kies je voor een leverancier

met expertise, ervaring en een persoonlijke aanpak.

Wij zijn importeur en leverancier van esthetische behandelsystemen en medische hulpmiddelen waarbij wij ons onderscheiden en specialiseren in Laser- en IPL systemen en op het gebied van huidverbetering & huidverjonging.

DAS-Plasma, SURE Medical.jpg

Resultaatgericht

Voor jou als specialist en voor jouw cliënten telt alleen het allerbeste resultaat dat je met een systeem of met hoogwaardige behandelproducten kan behalen.
Als leverancier leveren wij alleen systemen en producten van hoge kwaliteit met klinische en wetenschappelijk bewezen technieken. We denken graag met je mee over de groeimogelijkheden en om tot een goed aanbod te komen voor jouw klanten.

SURE Medical.jpg

We maken verschil

We staan voor je klaar om jouw vakkundigheid op de best mogelijke manier te supporten. Persoonlijk contact en onze service zijn onze belangrijkste speerpunten. Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven medewerkers met ieder zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten. Wij hebben een brede kennis van de Cosmetische / Esthetische markt omdat we klanten hebben binnen alle disciplines: Schoonheidsspecialisten met een focus op huidverbetering, Huidtherapeuten, Cosmetisch artsen en Plastisch Chirurgen.

Wij adviseren en begeleiden je bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een behandelsysteem of huidverbeteringsproducten. Ook na de aanschaf staan wij voor je klaar.

We bieden je maximale begeleiding door het geven van o.a. praktijkgerichte training maar ook door het aanreiken van marketing en technisch support. Door ons netwerk van specialisten en de samenwerking met fabrikanten, voorzien we jou snel van de juiste kennis en informatie.

 

Ontdek ons aanbod

Image by Milad Fakurian
SURE_academy_logo_rgb.png

Met de juiste vakkennis kun jij je als huidprofessional onderscheiden én het optimale resultaat behalen door het vergroten van jouw kennis en vaardigheden.
 

In onze trainingen staat jouw praktijk / salon centraal. Naast de uitgebreide productkennis leer je werken met de apparatuur en producten. Na de training geef je jouw klanten professionele behandelingen én het juiste advies.

Wat ons als academy onderscheidt, is de persoonlijke begeleiding die wij jou tijdens het opleidingstraject bieden samen met de nazorg en contactmomenten nadat je een opleiding hebt afgerond. 

Wij organiseren onze (geaccrediteerde) trainingen op je eigen locatie, zodat je in eigen tijd en in eigen tempo de training kunt volgen. 

Spreek een specialist

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek of een productdemo?
Onze accountmanagers komen graag langs op je eigen locatie! 
Geef ons een belletje of vul het contactformulier in, we staan voor je klaar.

Marjette-Post-SURE-Medical.jpg

Marjette Post

Accountmanager

Regio Noord

06 1124 2778

marjette@suremedical.nl

Ankie van Putten.png

Ankie van Putten

Accountmanager

Regio Midden
 

06 2712 4661

ankie@suremedical.nl

Manou Alkema_edited.jpg

Manou Alkema

Accountmanager

Regio Zuid

06 2119 8623

manou@suremedical.nl

Klanten zeggen

Ivy Clinics Westervoort.jpg

Binnen onze klinieken werken wij met verschillende apparatuur en producten van SURE Medical, waaronder de Magma laser, de DAS-Plasma, PRX-T33, de Dermica Goldpen, VIipeel en Synergie Skin cosmeceuticals en minerals. De resultaten die wij met deze producten en apparatuur behalen zijn geweldig! 

Naast dat wij natuurlijk de allerbeste resultaten willen behalen voor onze cliënten, vinden wij de begeleiding en service van de leverancier erg belangrijk. 

SURE Medical staat voor die service, klantvriendelijkheid en kennis, en daar is geen woord aan gelogen. Het gehele team staat altijd voor je klaar, ze zijn zeer professioneel en behulpzaam. Echt een fantastisch bedrijf om mee samen te werken, we kunnen iedereen deze leverancier aanbevelen.

COSMETISCH KLINIEK / IVY CLINICS