Marjette Post

Accountmanager

Synergie Skin

Aangenaam! Ik ben Marjette (Jet), 31 jaar en ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend en hondje Berry. 

 

Sinds januari 2019 ben ik bij Sure Medical in dienst als Synergie Skin product specialist en toen Marc mij de functie had uitgelegd sprak dit mij direct aan; aan de slag gaan voor een fantastisch cosmeceutical merk. Het begeleiden van deze productlijn uit Australië en dit groot maken in Nederland vond ik meteen super leuk en een echte uitdaging!

 

Hiervoor heb ik 8 jaren heel fijn gewerkt bij Clinic28 waar ik samen met een collega het Skincentre runde. Tijdens mijn studie allround huidspecialist in Rotterdam ben ik hier terecht gekomen en ik heb hier veel geleerd; van verschillende huid verbeterede behandelingen tot het uitvoeren van verschillende ingrepen samen met de cosmetische artsen. Ik ben echt gaan houden van dit vak!

 

Ook mijn tijd als vestigingsmanager bij De Coolsculptingkliniek Amsterdam was heel leerzaam. Op een toplocatie aan het Vondelpark heb ik hier 1,5 jaar met veel plezier gewerkt tot het bedrijf ging fuseren. Er is toen veel veranderd binnen het bedrijf en ik kon me niet echt meer vinden in de werkzaamheden. Ik besloot verder te kijken en toen kwam Sure Medical op m’n pad!

 

In mijn vrije tijd houd ik van leuke reizen maken, uitgaan, bezoekjes aan sauna & wellness en lekker buiten zijn met Berry. Ook heb ik een hele leuke groep vriendinnen waar ik ook vaak mee op pad ben.