Marc Thijsselink

Managing Director

Echt het verschil maken voor je zakenpartner of klant, dat is de visie waarmee ik SURE Medical ben begonnen en waar ik tot vandaag de dag nog steeds de meeste energie uit haal. Meedenken met je klanten en zo samen naar een hoger niveau komen, iets mooiers is er toch niet. En dit alles met een vleugje humor, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. 

 

Mijn achtergrond is nogal divers; vanuit mijn interesse in de medische wereld begonnen als verpleegkundige, maar in een rap tempo doorgegroeid naar Director New Business Development voor grote en middelgrote internationale bedrijven, wel altijd binnen de Cosmetisch Esthetische branche. Zo staat me nog bij als de dag van gisteren dat ik samen met twee (net overgevlogen) Amerikanen, zittend om een glazen tafel in een gehuurd kerkje in Florence (Italië) de strategie bedacht voor de lancering in Europa. 

Iets nieuws opstarten is me dan ook niet vreemd, maar blijft natuurlijk altijd een enorme uitdaging.

 

In mijn spaarzame vrije tijd probeer ik nog wat aan sport te doen door op een mountainbike te klimmen, en ik geniet er ook van om gewoon langs de lijn te staan bij het hockeyveld.

Verder ben ik een echte Bourgondiër die houdt van lekker eten en deze hobby regelmatig deelt met vrienden.

 

Hoop dat ik (en daarmee ook SURE) ook iets voor JOU kan bijdragen.