SURE Medical   Gildekamp 14   5431 SP Cuijk  T +31 (0) 485 330388  E info@suremedical.nl

Een effectieve en veilige behandelmethode voor een indrukwekkende verbetering van de huid. 

Bij een behandeling met de GoldPen worden gecontroleerd microkanaaltjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing en uiteindelijk een nieuwe structuur in optimale conditie.

Dermica GoldPen

De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied
van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de, tijdens de behandeling, instelbare diepte van de naaldjes, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte.

 

De Dermica GoldPen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Solutions

 

Een Dermica behandeling in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions dringt door tot in de diepste lagen van de lederhuid en stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.

De solutions met hoge concentraties aan actieve werkstoffen verhogen de effectiviteit van de behandeling door betere en snellere resultaten. 

Naalden

De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes. 
Een naaldcartridge bestaat uit 11 kleine naaldjes waarmee kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden.  

De Dermica naald cartridge voor microneedling is voor eenmalig gebruik, makkelijk te verwijderen, hygiënisch en zeer voordelig.

Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.

Huidverbetering
 

De GoldPen van Dermica is het meest geavanceerde instrument op het gebied van microneedling.

Bij een behandeling met de Goldpen worden gecontroleerd micro- verwondingen in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine.

Werking
 

De Goldpen maakt kanaaltjes in de huid met behulp van 11 kleine naaldjes die, door de bijzondere slijping, makkelijk in de huid glijden en minder pijnlijk aanvoelen. 

 

De kanaaltjes zijn niet zichtbaar maar prikkelen de huid om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Resultaat 
 

De huid krijgt een intensieve boost en een directe opfrissing.

Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat is en kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig.

BEHANDELINDICATIES

  • Huidverslapping

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • (Acne) littekens 

  • Zonbeschadiging 

  • Pigmentstoornis

  • Grove huidstructuur en vergrote poriën

  • Striae en striemen

  • Cellulitis

  • Alopecia en kaalheid

SOLUTIONS

LiftingZon

De werkzame stoffen zorgen voor een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, door de fibroblasten samen te trekken en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het resultaat is een vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid van de huid en vergroting van de elasticiteit.

Daarnaast heeft HA-Repair een sterke regeneratieve en helende werking vanwege de fibroblastische eigenschappen die het huidherstel versnellen. 
 

RevitalZon

Revitaliseert en verhoogt de huidweerstand, verbetert de elasticiteit en glans. Is rijk aan vitamine C, bevordert celvernieuwing, houdt de huid gehydrateerd, helpt vroegtijdige rimpels te corrigeren, maakt onvolkomenheden minder zichtbaar.

AcneZon

Werkt tegen actieve acne, vermindert en reguleert de talgproductie. Verwijdert dode huidcellen en bacteriën.
Activeert bovendien de productie van nieuw collageen en elastine en herstelt daardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne; geeft de huid weer een gezond uiterlijk en gezonde tint. 

Whitelan Cure

Het Whitelan Cure systeem is inzetbaar als stappenplan; stap 1 - Peeling, stap 2 - ampullen, stap 3 - mask, stap 4 comfort crème.

 

Dit geavanceerde systeem is speciaal ontwikkeld om de huid te verhelderen, de huidteint te verbeteren en pigmentvlekken te verminderen.

Whitelan Cure kan ingezet worden voor de behandeling van pigmentatie, melasma, chloasma, lentigines, huidveroudering, acne, seborroïsche dermatitis, folliculitis, purpura, petechiën, bloeduitstortingen, UV-pigmentatie en vlekken die veroorzaakt worden door de anticonceptiepil of zwangerschap.

 

Klinisch bewezen
Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan op het gebied van veiligheid en doeltreffendheid met bevredigende resultaten.
Whitelan Cure werkt effectief op pigmentatie (90%), huidveroudering (80%), acne en onzuivere huid (75%) en bij hyperpigmentatie problemen (70%). 

De samenstelling van de ingrediënten zorgen ervoor dat huidtypen Fitzpatrick II-IV probleemloos behandeld kunnen worden. De productlijn is vrij van complicaties en goed te verdragen.

FirmZon

Te gebruiken bij de behandeling van plaatselijk vet en cellulitis, kan opgeslagen vet zeer goed metaboliseren en energie produceren.
Het elimineert vrije vetzuren, wat ontbinding daarvan via het lymfestelsel mogelijk maakt. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: vermindering van volume op de behandelde gebieden.

HairZon

Stimuleert de aanmaak van nieuwe haarfollikels door de aanvulling van de juiste hoeveelheid elementen die nodig zijn voor permanente haarproductie. Verbetert de bloedsomloop en bestrijdt haaruitval.

Hydra Gel Mask

Dit masker is uitermate geschikt om de huid na een microneedling- of laserbehandeling te verkoelen, kalmeren en hydrateren.

De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. Deze worden vervolgens door de huid opgenomen. Het resultaat is dat de werkzame ingrediënten snel en diep in de huidlaag doordringen.

HA Repair

Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in de natuurlijke hydratatie van de huid. Het gebruik van hyaluronzuur is zeer belangrijk voor een niet-vitale huid, omdat het naast vochtinbrengende, ook beschermende eigenschappen bevat die de huid onmiddellijke zachtheid en elasticiteit geven.

 

 Meer weten over Dermica Goldpen en Solutions?  
Stuur ons een bericht voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers.