goldpen.jpg

MICRONEEDLING IS EEN EFFECTIEVE
BEHANDELMETHODE
OM DE HUID IN DE DIEPTE TE VERNIEUWEN
ZONDER DE OPPERHUID TE BESCHADIGEN

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van hooggekwalificeerde dunne naalden op een heel heel gecontroleerde manier kleine onzichtbare microperforaties in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt de huideigen wondgenezing aangezet. 

 

Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel verstevigt deze behandeling de huid door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken en zorgt het voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur. Acnelittekens,, pigmentvlekken en rimpels en fijne lijntjes in het gelaat en hals zullen geleidelijk verminderen.
 

De GoldPen heeft het klasse 2A CE-certificeringsmerk en voldoet hiermee
aan officiële veiligheids- en kwaliteitseisen.

 
Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing

Dermica GoldPen

De GoldPen is een professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte van 0,25mm tot 250mm, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan ieders individuele behoefte. 

Met de Dermica GoldPen is het mogelijk ook moeilijk bereikbare gebieden te behandelen, zoals rond de ogen, lippen en op de neus.

De GoldPen heeft het klasse 2A CE-certificeringsmerk en voldoet hiermee aan officiële veiligheids- en kwaliteitseisen.

Naalden

De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes. Een naaldcartridge heeft 11 kleine chirurgisch geslepen naaldjes, is steriel en hygiënisch verpakt en eenvoudig in gebruik.

Alleen met medische kwaliteitsnaalden wordt de wondgenezing aangezet en worden de gewenste re- sultaten behaald in enkele behandelingen, zonder neveneffecten.

Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.

CARTRIDGE_GOLDPEN.jpg
ACNEZON_AMPOULES_COMPOSITION.jpg

Solutions

 

Dermica Solutions zijn hoogwaardige werkstoffen uit de farmaceutische industrie met hoge concentraties aan actieve werkstoffen. Ze verhogen de effectiviteit van de behandeling voor betere en snellere resultaten. 
 

Een Dermica Goldpen behandeling in combinatie met de Solutions komt tot in de diepste lagen van de lederhuid om de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.

 

Werkstoffen zijn Hyaluronzuur, Vitaminen, Mineralen, Aminozuren, Antioxidanten en natuurlijke ingrediënten

Resultaat 
 

De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

 

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen..

 

Behandelindicaties
huidverslapping - f
ijne lijntjes en rimpels - acne littekens - zonbeschadiging - pigmentstoornis - grove huidstructuur en vergrote poriën - striae en striemen - cellulitis, lokale vetophoping - beginnende kaalheid

SOLUTIONS

HA-Repair

Hyaluronzuur is essentieel voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Naast vochtinbrengende en beschermende eigenschappen geeft HA-Repair de huid ook onmiddellijke zachtheid en elasticiteit.

Daarnaast heeft HA-Repair een sterke regeneratieve en helende werking vanwege de fibroblastische eigenschappen die het huidherstel versnellen. 
 

Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing

LiftingZon

De werkzame stoffen zorgen voor een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, door de fibroblasten samen te trekken en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het resultaat is een vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid van de huid en vergroting van de elasticiteit.

Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing

RevitalZon

Revitaliseert en verhoogt de huidweerstand, verbetert de elasticiteit en natuurlijke glans. Is rijk aan vitamine C, bevordert celvernieuwing, houdt de huid gehydrateerd, helpt vroegtijdige rimpels te corrigeren en maakt onvolkomenheden minder zichtbaar.

AcneZon

Vermindert en reguleert de talgproductie. Verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Activeert de productie van nieuw collageen- en elastinevezels en herstelt daardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne. 
Deze actieve oplossing dringt effectief door in de poriën en helpt de microbiële proliferatie te beheersen van een acne-gevoelige huid. 

FirmZon

Aanbevolen voor de behandeling van cellulitis en vetophopingen. Kan opgeslagen vet uitstekend metaboliseren en energie produceren. Het elimineert vrije vetzuren, wat ontbinding daarvan via het lymfestelsel mogelijk maakt. Deze solution zorgt voor een zachte recontouring en vermindering van het volume van gezicht en lichaam, waardoor een meer harmonieus uiterlijk wordt bereikt.

Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing
Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing
Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing

HairZon

Stimuleert de aanmaak van nieuwe haarfollikels. Met 
CEGABA 10% (carboxyethyl gamma-aminobutiryc zuur). Dankzij zijn activiteit als groeifactor is CEGABA in staat de haaruitval tegen te gaan. Door een reeks niet-hormonale mechanismen verlengt en activeert het de haargroeifase, het versterkt de haarzakjes waardoor ze resistenter worden en het vermindert de hoeveelheid talg en roos op de hoofdhuid. (Wetenschappelijk getest).

 

Cafeïne werkt als een stimulator van haargroei en vermindert de door testosteron onderdrukking van follikelgroei.

 

KOPER PEPTIDE herstelt de natuurlijke processen, wat leidt tot het genereren van nieuwe bloedvaten rond de haarfollikel, evenals een toename van de onderhuidse vet- en melaninesynthese, waardoor de vorming van dikker haar wordt bevorderd. 

Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing

Whitelan Cure

Behandelt een groot aantal hyperpigmentatieproblemen zoals chloasma, melasma, UV-pigmentatie en vlekken veroorzaakt door de anticonceptiepil of ontstaan tijdens zwangerschap. Het remt de tyrosinase, egaliseert de huidskleur en maakt de huid stralender.

Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing

Whitelan Cure Systeem

Het Whitelan Cure systeem is inzetbaar als stappenplan; stap 1 - Peeling, stap 2 - ampullen, stap 3 - mask, stap 4 comfort crème.

 

Dit geavanceerde systeem is speciaal ontwikkeld om de huid te verhelderen, de huidteint te verbeteren en pigmentvlekken te verminderen.

Whitelan Cure kan ingezet worden voor de behandeling van pigmentatie, melasma, chloasma, lentigines, huidveroudering, acne, seborroïsche dermatitis, folliculitis, purpura, petechiën, bloeduitstortingen, UV-pigmentatie en vlekken die veroorzaakt worden door de anticonceptiepil of zwangerschap.


 

Klinisch bewezen
Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan op het gebied van veiligheid en doeltreffendheid met bevredigende resultaten.
Whitelan Cure werkt effectief op pigmentatie (90%), huidveroudering (80%), acne en onzuivere huid (75%) en bij hyperpigmentatie problemen (70%). 

De samenstelling van de ingrediënten zorgen ervoor dat huidtypen Fitzpatrick II-IV probleemloos behandeld kunnen worden. 

WHITELAN CURE_NEW PACKAGING.jpg
Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing
Hydra Gel Masker Dermica.jpg

Hydra Gel Mask

Dit masker is uitermate geschikt om de huid na een microneedling- of laserbehandeling te verkoelen, kalmeren en hydrateren.

De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. Deze worden vervolgens door de huid opgenomen. Het resultaat is dat de werkzame ingrediënten snel en diep in de huidlaag doordringen.

 

Het gebruik ervan zorgt voor een verkoelend en hyperhydratatie-effect van de huid, vermindert sclerodermie en verlaagt de huidtemperatuur met 6º na 15 minuten aanbrengen. Dit is uiterst comfortabel voor de patiënt. Bovendien voorkomt de dunne laag Hydra Gel de verdamping van de aangebrachte solution, waardoor een groter hydraterend effect wordt verkregen. De componenten beschermen de huid tegen vrije radicalen, terwijl het antibacteriële effect beschermt tegen infecties.

Hydra Gel Masker Dermica.jpg

Hydra Gel Gold Mask
 

Naast dat het je huid voorziet van voedingsstoffen en vitaliteit, werkt dit masker als een sterke antioxidant met een verstevigend en regenererend effect. De functies variëren van celvernieuwing tot het stimuleren van de uitwisseling van goudelektronen en de natuurlijke ionen van de huid. Het activeert de ontstekingsremmende reactie van de huid en vertraagt ​​de afscheiding van melanine, wat de kans op post-inflammatoire hyperpigmentatie vermindert.
 

Het werkt direct op de talgklieren en voorkomt puistjes door de bacterie Propionibacterium acnes aan te vallen. Het verhoogt de productie van collageen, het eiwit dat de basis vormt van bindweefsel. Het verbetert de doorbloeding, voorkomt fijne lijntjes en verhoogt de natuurlijke elasticiteit.
 

Wanneer goud met andere actieve ingrediënten op de huid wordt aangebracht, verhoogt het hun absorptiesnelheid en effectiviteit.

HYDRA GEL GOLD MASK Dermica