Microneedling is een effectieve behandelmethode om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen.

Werking
 

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. De gaatjes zijn niet zichtbaar maar prikkelen de huid om het natuurlijke herstelproces te activeren. 

Het doel is om gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, rimpels en andere huidaandoeningen verminderen. 
De Dermica GoldPen verbetert ook de opname huidverzorgingsproducten, serums en crèmes worden tot 1000x beter opgenomen. 

Resultaat 
 

De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

 

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen..

Dermica GoldPen

De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan ieders individuele behoefte.
 

Met de Dermica GoldPen is het mogelijk ook moeilijk bereikbare gebieden te behandelen, zoals rond de ogen, lippen en op de neus.

Naalden

De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes. 
Een naaldcartridge heeft 11 kleine chirurgisch geslepen naaldjes,  is steriel en hygiënisch verpakt en eenvoudig in gebruik.

Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.

Solutions

 

De geavanceerde Dermica Solutions, met hoge concentraties aan actieve werkstoffen, verhogen de effectiviteit van de behandeling voor betere en snellere resultaten. 
 

Een Dermica Goldpen behandeling in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions komt tot in de diepste lagen van de lederhuid om de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.
 

BEHANDELINDICATIES

  • Huidverslapping

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Acne-littekens 

  • Zonbeschadiging 

  • Pigmentstoornis

  • Grove huidstructuur en vergrote poriën

  • Striae en striemen

  • Cellulitis, lokale vetophoping

  • Beginnende kaalheid

SOLUTIONS

HA-Repair

Hyaluronzuur is essentieel voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Naast vochtinbrengende en beschermende eigenschappen geeft HA-Repair de huid ook onmiddellijke zachtheid en elasticiteit.

Daarnaast heeft HA-Repair een sterke regeneratieve en helende werking vanwege de fibroblastische eigenschappen die het huidherstel versnellen. 
 

LiftingZon

De werkzame stoffen zorgen voor een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, door de fibroblasten samen te trekken en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het resultaat is een vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid van de huid en vergroting van de elasticiteit.

RevitalZon

Revitaliseert en verhoogt de huidweerstand, verbetert de elasticiteit en natuurlijke glans. Is rijk aan vitamine C, bevordert celvernieuwing, houdt de huid gehydrateerd, helpt vroegtijdige rimpels te corrigeren en maakt onvolkomenheden minder zichtbaar.

AcneZon

Vermindert en reguleert de talgproductie. Verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Activeert de productie van nieuw collageen- en elastinevezels en herstelt daardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne. 
Deze actieve oplossing dringt effectief door in de poriën en helpt de microbiële proliferatie te beheersen van een acne-gevoelige huid. 

FirmZon

Aanbevolen voor de behandeling van cellulitis en vetophopingen. Kan opgeslagen vet uitstekend metaboliseren en energie produceren. Het elimineert vrije vetzuren, wat ontbinding daarvan via het lymfestelsel mogelijk maakt. Deze solution zorgt voor een zachte recontouring en vermindering van het volume van gezicht en lichaam, waardoor een meer harmonieus uiterlijk wordt bereikt.

HairZon

Stimuleert de aanmaak van nieuwe haarfollikels. Met 
CEGABA 10% (carboxyethyl gamma-aminobutiryc zuur). Dankzij zijn activiteit als groeifactor is CEGABA in staat de haaruitval tegen te gaan. Door een reeks niet-hormonale mechanismen verlengt en activeert het de haargroeifase, het versterkt de haarzakjes waardoor ze resistenter worden en het vermindert de hoeveelheid talg en roos op de hoofdhuid. (Wetenschappelijk getest).

 

Cafeïne werkt als een stimulator van haargroei en vermindert de door testosteron onderdrukking van follikelgroei.

 

KOPER PEPTIDE herstelt de natuurlijke processen, wat leidt tot het genereren van nieuwe bloedvaten rond de haarfollikel, evenals een toename van de onderhuidse vet- en melaninesynthese, waardoor de vorming van dikker haar wordt bevorderd. 

Whitelan Cure

Behandelt een groot aantal hyperpigmentatieproblemen zoals chloasma, melasma, UV-pigmentatie en vlekken veroorzaakt door de anticonceptiepil of ontstaan tijdens zwangerschap. Het remt de tyrosinase, egaliseert de huidskleur en maakt de huid stralender.

Whitelan Cure Systeem

Het Whitelan Cure systeem is inzetbaar als stappenplan; stap 1 - Peeling, stap 2 - ampullen, stap 3 - mask, stap 4 comfort crème.

 

Dit geavanceerde systeem is speciaal ontwikkeld om de huid te verhelderen, de huidteint te verbeteren en pigmentvlekken te verminderen.

Whitelan Cure kan ingezet worden voor de behandeling van pigmentatie, melasma, chloasma, lentigines, huidveroudering, acne, seborroïsche dermatitis, folliculitis, purpura, petechiën, bloeduitstortingen, UV-pigmentatie en vlekken die veroorzaakt worden door de anticonceptiepil of zwangerschap.

 

Klinisch bewezen
Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan op het gebied van veiligheid en doeltreffendheid met bevredigende resultaten.
Whitelan Cure werkt effectief op pigmentatie (90%), huidveroudering (80%), acne en onzuivere huid (75%) en bij hyperpigmentatie problemen (70%). 

De samenstelling van de ingrediënten zorgen ervoor dat huidtypen Fitzpatrick II-IV probleemloos behandeld kunnen worden. 

Hydra Gel Mask

Dit masker is uitermate geschikt om de huid na een microneedling- of laserbehandeling te verkoelen, kalmeren en hydrateren.

De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. Deze worden vervolgens door de huid opgenomen. Het resultaat is dat de werkzame ingrediënten snel en diep in de huidlaag doordringen.

Speciaal om de huid te kalmeren en te hydrateren na intensieve behandelingen zoals microneedlingtherapie (Dermica Pen) of laser. Dit Hydra Gel-masker is ontwikkeld volgens de TCD-technologie (Transdermal Delivery Cosmetic), zodat de hoge temperatuur van de huid wordt genormaliseerd. en de actieve ingrediënten gemakkelijk worden geabsorbeerd. Het resultaat is een snelle en efficiënte penetratie van de ingrediënten in de diepe lagen van de huid.

 

De componenten zijn hoog hydraterend en activeren de aanmaak van collageen. Stimuleert het groeiproces van de fibroblasten die de collageenproductie versnellen en het genezingsproces van de "microwonden" veroorzaakt door de toepassing van DermicaPen. Het resultaat is een significante verbetering van de elasticiteit en huidverjonging en een aanhoudend hydratatie-effect van de lederhuid.

 

Het gebruik ervan zorgt voor een verkoelend en hyperhydratatie-effect van de huid, vermindert sclerodermie en verlaagt de huidtemperatuur met 6º na 15 minuten aanbrengen. Dit is uiterst comfortabel voor de patiënt. Bovendien voorkomt de dunne laag Hydra Gel de verdamping van de aangebrachte solution, waardoor een groter hydraterend effect wordt verkregen. De componenten beschermen de huid tegen vrije radicalen, terwijl het antibacteriële effect beschermt tegen infecties.

Wilt u meer weten over microneedling therapie of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© Copyright