Sure Medical
SURE Medical
SURE Medical
Onze merken voor cosmetisch arsten
 

PRX-T33 NO-NEEDLE-SKIN-BOOSTER

huid met volumeverlies, verslapte huid, vochtarme huid, rimpels

Dé nieuwste trend op het gebied van anti-aging en huidverbetering! 
Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden die de huid een intense boost geeft met direct resultaat.

WiQo Dermocosmetics

bescherming, preventie en stimulatie

Home Care range speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster behandeling. Deze cosmetics versterken het effect van de behandeling en ondersteunen de werking voor snellere en mooiere resultaten.

DAS - Dermo Ablation Surgery

Plasma energy behandelingen

Dermo Ablation Surgery (DAS) is de nieuwste en volledig veilige methode voor niet chirurgische ooglidlifting, rimpelvervaging, huidverstakking en huidoneffenheden. Voor de beste resultaten bieden wij het meest complete en uitgebreide apparaat. DAS is verder doorontwikkeld ten opzichte van andere merken; heeft een langere werkduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie. 

St' Rim

Single use procedure set

St’ Rm voor Micro fat Grafting is een ideale set voor het gelaat, maar ook voor andere kleine volumina lipofilling indicaties. De set bevat een harvest canule, 3 re-injectie canules en introduction naalden.

PRP- Cellenis

Bloedplaatjes Rijk Plasma - regeneratieve geneeskunde

PRP is een behandelmethode waarbij eigen groeifactoren in het lichaam worden ingezet om op een gewenste locatie de huid te herstellen en te verjongen.
 

CoolForming

Behandeling van lichaamsvet met Cryolipolyse

Cryolipolyse is een niet-invasieve, klinisch bewezen methode van vetreductie door middel van koeling. Vetcellen worden vernietigd en de vetlaag zal geleidelijk verminderen zonder omliggend weefsel te beschadigen.

VI Peel

Anti-aging, Acne, Littekens, Pigmentatie

Multiblend peelings voor het verbeteren van de huidtextuur, verminderen van lijntjes en rimpels, ideaal tegen een vale huid, actieve acne, acne littekens, pigmentatie, eczeem, psoriasis. 

VI Derm

Ultieme huidverzorgingslijn voor het verbeteren en behouden van een optimale huidconditie!

De producten uit de VI Derm cosmeticalijn bieden dé oplossing voor iedere huidconditie. De kracht van deze lijn schuilt in hoogwaardige ingrediënten met uitzonderlijk veel actieve werkstoffen.

Dermica Goldpen en solutions

professioneel systeem voor microneedling behandelingen

Een Dermica behandeling met de Goldpen in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine en verbetert de huidtextuur. Inzetbaar voor talloze huidindicaties als acne, pigmentatie, huidveroudering.

Oxygenetix

De enige foundation die essentiële zuurstof in de huid laat doordringen

Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en is ideaal direct na een intensieve huidbehandeling. Bevordert het herstel van de beschadigde huid.

Deesse Led masker

495 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.

Het masker combineert drie verschillende golflengtes (415nm - 630nm - 830nm) in drie verschillende standen voor behandeling van vele huidindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

E-Cool

Huidverbetering met electroporatie, niet-invasief

De E-Cool is een pijnloze en veilige methode om actieve werkstoffen in de huid tot in de cellen van de dermis. De huid krijgt een vitaliserende oppepper, de huidstructuur wordt egaler en de huid voelt steviger en soepeler aan.

Please reload

Voor meer informatie neem
vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie neem
vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie neem
vrijblijvend contact met ons op.