SYNERGIE SKIN
cosmeceuticals
Synergie Skin cosmeceuticals.jpg

Synergie Skin is bedacht en ontwikkelt vanuit de filosofie van oprichtster Terri Vinson.
Al haar producten worden met zorg samengesteld en zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd, klinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten.

Met behulp van de nieuwste technologie en de beste ingrediënten uit de natuur, helpt Synergie Skin de natuurlijke schoonheid te versterken met krachtige, pure en bewezen producten die écht een verschil maken voor de huid.

OXYGENETIX
foundations & moisturizers
Oxygenetix.jpg

zuurstof doorlatende foundations & moisturizers op basis van Aloë Vera. Perfecte en egale dekking, zelfs na de meest intensieve behandelingen als peelings en microneedling.

SYNERGIE MINERALS
minerale make-up
Synergie Minerals.jpg

Een make-up lijn met een hoge breedspectrum UV-bescherming voor alle huidtypes en 

vrij van schadelijke stoffen.

Synergie Minerals is samengesteld met hoogwaardige mineralen van zinkoxide en titaniumdioxideen is en fysische zonnefilter. Zinkoxide is ook waterbestendig en vermindert ontstekingen bij een gevoelige huid, acne en andere inflammatoire huidaandoeningen.
 

Zonder potentieel schadelijke ingrediënten zoals bismutoxychloride, talk, siliconen (dimethicon), parabenen en kunstmatige kleuren en geuren.

WIQO
dermocosmetics
Wiqo assortiment.jpg

Hoogwaardige dermocosmetische producten voor elk huidtype. Klinisch getest om de huid te beschermen, te voeden en om veroudering te voorkomen. Ook geschikt na esthetische geneeskundige behandelingen om de resultaten te verhogen en te behouden.