​  CARBOXY OXYGEL MASKER
 

Zuurstof boost voor de huid
Activeert de celopbouw door toevoer essentiële CO2
Huidverbetering en Anti-aging 

Carboxy staat voor zuurstof. Met Carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. Via de huid wordt koolstofdioxide (CO²) toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevind. Dit zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau in onze cellen waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Het Carboxy Oxygel masker is een verkwikkende behandeling voor het bestrijden van o.a. rimpels, huidverslapping, droge huid, donkere wallen onder de ogen en onzuiverheden.

Carboxy therapie
 

Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht.
 

Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstof toevoer naar het gebied is essentieel voor de celstofwisseling.

Werking van Oxygel masker
 

De CO2 die vrij komt tijdens het gebruik van dit masker activeert de cel opbouw in de huid. Oxygel heeft zowel een hydraterende als een revitaliserende werking met als resultaat een gezonde en vitale huid. 

Oxygel heeft een krachtige anti-verouderingswerking. Rimpels worden verminderd en een vermoeid gezicht krijgt weer nieuwe energie. 

Nieuwe technologie
 

Het Oxygel masker bevat een gel en een maskervel. Zodra deze met elkaar in contact komen, wordt CO2 gegenereerd. De reactie tussen de gel en het masker duurt ongeveer 20-30 minuten. Gedurende deze tijd wordt aanhoudend CO2 door de huid opgenomen en heeft het onmiddellijk effect.

 

De huidcellen in het behandelgebied vernieuwen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd.

SURE%20Medical%20Carboxy_edited.jpg

Carboxy Oxygel is een ideale aanvulling om de conditie van je huid sterk te verbeteren door de speciale samenstelling van krachtige natuurlijke ingrediënten die elk op hun eigen manier bijdragen aan de gezondheid van de huid.

Glycerine: hydrateert en onderhoudt de vochtbalans  


Hedera Helix extract en Eucalyptus olie: antibacteriële en ontstekingsremmende werking, antischimmel, activeert de bloedsomloop en vermindert ontstekingen, verkoelende werking, zorgt voor een strakkere huid.


Natriumbicarbonaat: beschermt en neutraliseert het zuurgehalte op de huid, voorkomt bacteriële groei, acne preventie en houdt de poriën geopend.


Groene thee extract: antioxidant, vermindert ontstekingen en zwellingen, beschermt tegen UV-stralen.


Zoethout wortel extract: hydrateert, heeft een kalmerende werking, remt pigmentatie.


Cafeïne: vermindert kringen en zwelling onder de ogen, ontstekingsremmend 

  • Doffe, vale huidskleur

  • Pigmentatieproblemen

  • Vochtarme huid

  • Acne en onzuivere huid

  • Huidveroudering

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Littekens die slecht genezen

  • Donkere kringen rondom de ogen

  • Vetophopingen in het gelaat