Anette van Wijk

Customer service & administratie

Sinds 1 november 2018 ben ik de binnendienst van Sure Medical komen versterken. Samen met Carola ben ik het eerste aanspreekpunt op Customer Service en verzorg ik alles wat daarmee samenhangt. Ook ben ik verantwoordelijk voor een stuk administratie en zorg ik dat een bestelling tijdig verstuurd wordt.

 

Hiervoor heb ik 13 jaar met veel plezier in een echte mannenwereld gewerkt bij een importeur van alkylaatbenzine en andere brandstoffen. Ook hier zorgde ik ervoor dat alles gesmeerd liep, maar toen dit geen uitdaging meer was besloot ik verder te kijken en kwam ik uiteindelijk terecht bij Sure Medical. Een kleinschalige onderneming die een grote, interessante markt bedient, mooie producten levert en waar voornamelijk dames werkzaam zijn. Een nieuwe uitdaging! Bijkomend voordeel is dichter bij huis zodat mijn stalen ros ook weer wat vaker gebruikt wordt ;- ).

 

Ik vind het leuk om te zien wat invasieve en niet-invasieve producten met een huid kunnen doen en om hierin ondersteuning te bieden. Samen met mijn collega’s van de buitendienst zorg ik dat het juiste product wordt verstuurd, dat klanten meer informatie ontvangen en dat ook het administratieve aspect hierop aansluit.

 

Verder hou ik erg van reizen en nieuwe plekken bezoeken, ik ben regelmatig in een restaurantje of tapasbar te vinden met m’n eigen Spanjaard of vriendinnen en wandel ik graag met onze 

twee teckels. Ook een voorstelling in het theater mag ik graag bezoeken net als een goede arthouse film.